Cure pomoc! Mislim da sam nocas u snu dozivila o.Citala sam o tome da je stetno,sta vi mislite,ima koja iskustva sa time? Inace danas mi je 5dpt et je bio 5 dan.
Cure pomoc! Mislim da sam nocas u snu dozivila o.Citala sam o tome da je stetno,sta vi mislite,ima koja iskustva sa time? Inace danas mi je 5dpt et je bio 5 dan.
Mrkvice, provjeri jesi li stvarno dobila baš 5000 ij Brevactida. Naime, koliko sam skužila u zadnjem postupku, mi smo na VV dobili pakiranje od 5000, ali nismo trebali to sve uštrcati, nego samo 1500 ij. Možda si i ti tako. Čitala sam neki dan na nekom stranom forumu da beta hcg iz Brevactida izlazi iz organizma tako da se svakih 36 sati prepolovi (a umnažanje u trudnoći - barem u početku - ide tako da se dupla svakih 48 sati), s tim da je dr koja je odgovorila rekla da može utjecati i način kako je dana injekcija (valjda dobro ili loše) i kilaža pacijentice. Nadam se da sam ti malo pomogla. Ja inače nemam više apsolutno nikakvih simptoma osim lagano bolnih grudi, i ne znam šta bih mislila.Testovi koje radim od ponedjeljka (Brevactid dobila u nedjelju) su i dalje pozitivni, a crtica mi se ne čini bljeđa. Ali testovi su neki skroz jeftini, pa im baš ne vjerujem, pogotovo tim nijansama.
ja sam dobila jedan u subotu a jedan 5dpt, jucer
Bass si me nasmijala frka,hvala,bas to mi je trebalo! A sto se tice tvog pitanja neznaam stvarno neznam odg.
Pinky, najveći dio je čista zafrkancija, tako je u biti počelo, da smo se MM i ja zezali da odem napravit jednog, koji će 100% biti pozitivan. Onda drugi dan sam probala opet da vidim je li crtica svjetlija (imam ih fakat puno, to su neki jeftini američki), i tako je krenulo. Ali bile su iste, i prva i druga vrlo svijetle. To me iznenadilo jer sam mislila da bi sa cca 1000 ij koliko je otprilike bilo prvi dan crtica trebala biti prilično tamna. Ali kažem, testovi su meni nepoznatog proizvođača, pa im ne vjerujem previše. Ne opterećujem se puno tim rezultatima, ne brinite, smatram ih razonodom, barem do sad. Ali priznajem da me strah sutrašnjeg, to će mi biti 11dpt (transfer 5. dan) i 6dp Brevactida, taj bi već mogao biti relativno točan....
mrkvice, i meni se to desilo nakon transfera (ko za vraga bas tada, a inace imam samo nocne more) i ivf je uspio! don´t worry!!
neki dan mi se to opet desilo (i to 2 puta u istoj noci!!!!! - mora da sam vec lagano isfrustrirana nakon vise od 2 i pol mjeseca sexless zivota) i na uzv-u sve ok.
kad smo vec kod toga - zna li itko kad se moze pocet s keksanjem u ivf trudnoci?
Mrkvice ne brini, i ja ti to kažem iz iskustva.
frka doktor V. u Mariboru mi je rekao da se nakon transfera ( i dalje ako je beta pozitivna) treba ponašati kao i svaka druga trudnica. A inače se dugim trudnicama ne zabranjuje seks.
(naravno izuzteak je rizična trudnoća)
Znam koju količinu frustracije dugotrajna apstinencija izaziva jer sam kroz to prošla. Ali moja trudnoća je bila rizična. Ne vidim smisla u prolaženju kroz tu frustraciju (koju vjerojatno i beba osjeća, kao i svaku drugu maminu frustraciju i nervozu) ako je turnoća ok.