Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi ju izvadila iz kolektiva bar do 4 godine ako imas mogucnosti... od kolektiva nema koristi do 4 godine a steta ce ti biti jako velika.

bili na kontroli , z. skripi gore nego l., i l. skripi .. obje ventolin 3x2, + je z.stavio na flixotide trajno.bile danas i na drenazi. svi disu na skrge ...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi ju izvadila iz kolektiva bar do 4 godine ako imas mogucnosti... od kolektiva nema koristi do 4 godine a steta ce ti biti jako velika.
    Hvala na savjetu.

Možeš li mi pojasniti što znači šteta? MM i ja smo novi u tome, njemu je teže prihvatiti da zbog "samo" jedne bronhoopstrukcije i na to slijedeće upale pluća moramo vaditi dijete izvan vrtića, imamo u krugu prijatelja jedno dijete s relativno sličnim problemima (oboje roditelja teški alergičari (disanje - majka bronhoopstrukcije, otac - kihanje, oticanje sluzokoža i sl.), nije na flixotideu niti na srebrenjaku niti je radilo testove jer majka misli da ne treba, savjetovala se s internistom). Dakle, to dijete je prvu godinu kolektiva (krenulo s dvije i pol, mislim) imalo dva bronhitisa i dvije upale pluća, drugu godinu je bilo lakše...

Naime, ako sam ja dobro shvatila, astmu ne mogu spriječiti izlaganjem kolektivu, mogu je zaštititi jedino od infekata?

Pls, ako ti se da, pojasni početniku, jer se lomimo oko toga što i kako, a nemamo još dovoljno "uzorka" za odlučit ovako ili onako jer smo je relativno brzo izvadili iz kolektiva kad su počeli problemi pa smo sad na razmeđi što dalje - muž bi da je ne ispisujemo, nego da probamo jer vjeruje da bi se možda mogla nositi, ja sam više za ispis, pa skupljam relevantna iskustva drugih...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •