Stranica 31 od 180 PrviPrvi ... 2129303132334181131 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 8993

Tema: popust, sniženja

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    malo sam prosurfala i našla da je taj outlet negdje kod ekonomskog faksa, preko puta stadiona
    thnx - viš mogla sam i ja surfati a ja rađe pitam - hihih

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    U WG u C&A 50 % na sav asortiman do 01.08. U M&S 40 % na sve.
    Draga, jesi sigurna da se to odnosi na cijeli asortiman, ili samo na ljetnu kolekciju u C&A? Jer koliko sam vidjela C&A ima sad već više jesenske (nova kolekcija) nego ljetne robe.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    U M&S 40 % na sve.
    Sigurno?

Bila sam tamo u subotu, dio asortimana je bio snižen i do 70%, ali najveći dio nije bio snižen. Dječja odjeća i donji veš uopće nije bilo sniženo, možda par prastarih komada (npr. grudnjaci kakav sam kupila tamo na rasprodaji prije 2g su sada bili na 70%).

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurno?

Bila sam tamo u subotu, dio asortimana je bio snižen i do 70%, ali najveći dio nije bio snižen. Dječja odjeća i donji veš uopće nije bilo sniženo, možda par prastarih komada (npr. grudnjaci kakav sam kupila tamo na rasprodaji prije 2g su sada bili na 70%).
    Je, tak sam i ja vidjela da je veći dio kolekcije redovna cijena, uključujući 95% dječje kolekcije. Gledam jednu haljinicu koju sam ugledala na Online shopu i koja je koštala 13 funti, naši ju prodaju po 230 kn (!!!! ), čak i da ju snize 50% biti će skuplja od UK redovne cijene . Joj kako me takve stvari ljute, ovaj naš M&S mi uvijek digne živce maximalno. Definitivno ću poslati mail u središnjicu M&S u UK da je to zbilja bezobrazno što ovi naši rade.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nia, kad pošalješ, javi mi pliz...budem onda i ja... možda bude imalo nekog efekta ako nas više pošalje komentar na te cijene
    inače, ja ušla u M&S samo na minutu da škicnem ima li išta na dječjem i šokirala sam se da praktički niš nije sniženo...i kad sam taman mislila izaći, jednim okom spazila kompletić majice kratkih rukava i prekrasnih tregerica za 70kn.... - inače im je to realna cijena u UK, a kod nas su kao snižene sa 240kn...kupila sam to sva sretna jer obožavam M&s stvarčice za klince, ali opet sam svjesna da naši rade male majmune od nas

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

dječiji benetton,u mercator centru u vukovarskoj,sniženje do 50%,fakat imaju dobrih stvarčica za male novce,recimo ja sam maloj neki dan kupila haljinicu ali onu kao pogužvanu za 59,00kn,jednu super suknjicu modernu za 80,a bila je 160,00kn.kompletići za 62,00 kn(majica na bretele+kratke hlaće),majice pamućne kratki rukav od 35,00kn ......

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sniženja su još uvijek do 50% u većini dućana. Kad će krenit ono od 70%

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dević u west gateu ima slatke pamučne bodije po 13kn - 15% na cijeli asortiman, znači po 10 kn i sitno lipa
    ima i potkušulja, gaćica i sl. za male, to ne znam točno cijene jer sam kupovala samo bodije

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

potkošulje i gaćice za odrasle žene od 15 kn na dalje (ne uključujući 15% popust), majica bez rukava za odrasle 25 kn (ne uključujući 15% popust), sve fini pamuk. imaju dobar izbor boja i veličina.
    i spavaćice i pidžame su im jeftine.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cinderella prvotno napisa Vidi poruku
    potkošulje i gaćice za odrasle žene od 15 kn na dalje (ne uključujući 15% popust), majica bez rukava za odrasle 25 kn (ne uključujući 15% popust), sve fini pamuk. imaju dobar izbor boja i veličina.
    i spavaćice i pidžame su im jeftine.
    i meni se pamuk čini baš dobar

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jadranovi dućani, čarape 50%. Ja kupovala u Gundulićevoj, ali vidjela sam i na ostalim mjestima.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

OT - jel ja imam divlje dijete ili sam ja neka snaga klade valja - ali meni se Devići redovito raspadaju kod drukera?! znači nakon više otkopčavanja razvuče se tkanina i vide se rupice?!?!

inače njihove muške potkošulje su mi bile idealne za preko trudničkog trbuha - volim reći da smo i beba i ja stale u njih! super su dugačke!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    OT - jel ja imam divlje dijete ili sam ja neka snaga klade valja - ali meni se Devići redovito raspadaju kod drukera?! znači nakon više otkopčavanja razvuče se tkanina i vide se rupice?!?!
    i ja sam primijetila da drukeri jako drže, a pamuk je fin rastezljiv, pa onda ne vučem za tkaninu kod prematanja, nego baš druker razdvajam noktima

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa Vidi poruku
    Akcija!!! Akcija!!!
    Ne propustite veeeliko sniženje u Ostvarenju, odlične knjige o trudnoći i porodu, roditeljstvu, edukaciji djece...po cijeni od samo 25kn!!!

http://www.izvorznanja.com/index.php...o-2500-kn.html
    ja škicam neke knjigice ovdje, pa me zanima koje bi mi preporučili
    ima li netko iskustva s plesom pisanja? meni se čini dobra
    Posljednje uređivanje od tina55 : 11.08.2010. at 15:11

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

i ja sam primijetila da drukeri jako drže, a pamuk je fin rastezljiv, pa onda ne vučem za tkaninu kod prematanja, nego baš druker razdvajam noktima
    nemam ja vremena za razdvajanje jer mi pobježe dijete ja zgrabim za tkaninu i jednim potezom sve otvaram - zato mora biti sve čvrsto!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja škicam neke knjigice ovdje, pa me zanima koje bi mi preporučili
    ima li netko iskustva s plesom pisanja? meni se čini dobra
    nisam ju čitala ali sam čula da je jako dobra

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa Vidi poruku
    Nia, kad pošalješ, javi mi pliz...budem onda i ja... možda bude imalo nekog efekta ako nas više pošalje komentar na te cijene
    inače, ja ušla u M&S samo na minutu da škicnem ima li išta na dječjem i šokirala sam se da praktički niš nije sniženo...i kad sam taman mislila izaći, jednim okom spazila kompletić majice kratkih rukava i prekrasnih tregerica za 70kn.... - inače im je to realna cijena u UK, a kod nas su kao snižene sa 240kn...kupila sam to sva sretna jer obožavam M&s stvarčice za klince, ali opet sam svjesna da naši rade male majmune od nas
    OT, Bubička, poslala sam mail u središnjicu M&S, baš me zanima da li će netko poslati reply na moj mail. Poslala sam isti mail i na jednog od "glavešina" u M&S, a ako se ne jave, slati ću redom od jednog do drugog u top managementu

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Malo OT ali M&S online trgovina šalje u Hrvarsku. Doduše, poštarina je dosta skupa (15 funti tj oko 130kn) ali za veće narudžbe se možda i isplati, osobito ako se uzmu stvari koje su kod njih na akciji (jedino što još na ukupnu cijenu ide i oko 30% poreza i carine)
    http://www.marksandspencer.com/Kids/...s=global-top-8

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma ja sam čak razočarana kvalitetom M&S stvarčica, pri stalnom korištenju i puzanju hlačice su dobile male mucice, a elastin u tajicama je nekako popustio od pranja na samo 60 stupnjeva
    neke puno jeftinije marke hlačice i trenirkica puno bolje podnose isti način uporabe i pranja

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ma ja sam čak razočarana kvalitetom M&S stvarčica, pri stalnom korištenju i puzanju hlačice su dobile male mucice, a elastin u tajicama je nekako popustio od pranja na samo 60 stupnjeva
    neke puno jeftinije marke hlačice i trenirkica puno bolje podnose isti način uporabe i pranja
    Pa zašto uopće pereš na 60? Mislim da nema potrebe prati dječju robicu na temperaturi većoj od 40 stupnjeva, dijete i tako obuče nešto jednom ili maximalno dvaput i baciš odmah u pranje. Robica je na taj način očuvanija i trajnija, plus što na većini robice i piše da se pere na 30 ili 40 stupnjeva. A dosta veliku ulogu ima i prašak za veš, ako je preagresivan, eto ti još jednog razloga zašto ti se robica brzo uništi.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A vezano uz moj mail u središnjicu M&S dobila sam i odgovor, naravno sukladan mojem očekivanju da je to zbog naših poreza, carine i svega ostalog...
    Jedino što me nisu baš u to uvjerili... jer kako onda H&M, C&A, Zara, Esprit, sOliver, New Yorker, Okaidi... i svi ostali brendovi mogu imati manje više jednake cijene u svim zemljama uključujući Hrvatsku unatoč svemu ovome (cijene mogu naravno varirati nekoliko postotaka, pa da je i do 20 posto bilo bi prihvatljivo), jedino cijene M&S za dječju robicu su 100% veće od onih u UK.

Evo njihovog maila:

Thank you for emailing Steve Rowe about the price of products in our Zagreb store. I am a member of his personal team and am replying on his behalf.
    In each overseas country that we trade in we try to achieve a competitive price position.
    However, our local pricing policy has to reflect a number of factors such as the local cost of property or labour, additional freight and insurance costs, import duties or tariffs, local VAT rates, customs charges and registration costs.
    This means that there can be significant differences in product pricing between our varied international markets.
    We strive to attain consistent pricing around the world but while such local factors exist, the local pricing for countries has to reflect the associated costs of operation over there.
    I appreciate your disappointment at our current pricing and I have passed your comments to our regional policy team for their consideration. However, I’m afraid I can’t guarantee any changes to our prices in Croatia in the near future.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zašto uopće pereš na 60? Mislim da nema potrebe prati dječju robicu na temperaturi većoj od 40 stupnjeva, dijete i tako obuče nešto jednom ili maximalno dvaput i baciš odmah u pranje. Robica je na taj način očuvanija i trajnija, plus što na većini robice i piše da se pere na 30 ili 40 stupnjeva. A dosta veliku ulogu ima i prašak za veš, ako je preagresivan, eto ti još jednog razloga zašto ti se robica brzo uništi.
    što je najbolje samo M&S mi se brzo uništila, ostala ne, a sve isto perem s istim praškom

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cure, je li koja od vas čula da je mtč onaj popust od 50% iz 7. mjeseca produžio i na 8.?
    Posljednje uređivanje od Neli : 20.08.2010. at 16:32

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

MTČ da produžili su do kraja mjeseca.

Mercator ovaj vikend ima popust 30% na školske torbe i pernice

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nije popust, ali jučer u Vrtuljku na Ilici kupila par dugih dječjih tajica po 39,90kn!

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    nije popust, ali jučer u Vrtuljku na Ilici kupila par dugih dječjih tajica po 39,90kn!
    Jesu baš ono ful uz nogu? I da li je netko negdje vidio štramplice bez stopala?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ima li gdje sniženje cipela? Trebam 3 para papučica i 3 para cipela

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa Vidi poruku

dobila sam mail da je nekakvo događanje u subotu u TL na Žitnjaku. Piše da su neki modeli obuće sniženi 30-50%. Možda je nekome usput to provjeriti

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

U Froddu u Roses Outletu su šlapice po 99kn, ( jako veliki izbor boja i modela)
    ima nešto cipelica, ali mi imamo zasad pa cipele nismo puno ustvari ni gledali.
    Posljednje uređivanje od mamaLare : 01.09.2010. at 19:44

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

u foxu je na ljetnu robicu 70%, ako nekome treba za slijedeću godinu
    najviše ima majčica kratkih rukava, bodija kratkih rukava i haljinica

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tko kupuje Dević potkošuljice u Intersparu su po 7 kn na sniženju.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa Vidi poruku
    U Geoxu u CC1 imaju još ponešto tenisica na sniženjima od 50% odnosno 30%

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu baš ono ful uz nogu? I da li je netko negdje vidio štramplice bez stopala?
    Bilo ih je prošle godine u okaidi-u.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu baš ono ful uz nogu?
    jesu, ali nemaju baš nešto elastina u sebi, pa je mojoj 5- godišnjakinji br. 6 lagano na knap!
    br. 8 je inače 10kn skuplji!

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    jesu, ali nemaju baš nešto elastina u sebi, pa je mojoj 5- godišnjakinji br. 6 lagano na knap!
    br. 8 je inače 10kn skuplji!
    ups, ja danas uzela br.4 ali nadam se da će biti ok jer je Frenki sitna, a br.6 bi joj vjerojatno bio prevelik...

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

U mom gradu je trenutno ogromno snizenje u vecini prodavnica, kako za bebe tako i za mame Posto je kraj ljeta, dosta stvari je na 40-70% snizenju, sto svakako treba iskoristiti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u utorak, srijedu i četvrtak popust od 20% u DM kukuljevićev trg, i Antunović

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    u utorak, srijedu i četvrtak popust od 20% u DM kukuljevićev trg, i Antunović
    I u pothodniku i importanneu....

http://www.dm-drogeriemarkt.hr/clanak/114

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da li je neko proučio jumbo plakat od BIPE, piše sve u 1/2 cijene do nekog datuma?
    (prošla sam sa autom pa nisam vidjela detalje)

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jel netko nabasao na jeftine dječje gumene čizmice? prošle godine su imali u funky fish-u i billi za cca 50-tak Kn ali ih nažalost više nema. Puno mi je 100 i više Kn za nešto što će obući 2-3 puta.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moje pitanje je trebalo ići na temu gdje kupiti, no ako netko zna odgovor slobodno napiše

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj antigona prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je neko proučio jumbo plakat od BIPE, piše sve u 1/2 cijene do nekog datuma?
    (prošla sam sa autom pa nisam vidjela detalje)
    To se odnosi samo na Bipu u Importanneu koja se otvara u četvrtak. Ali nemam pojma što će biti sniženo.

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tajchi73 pogledaj u Lidlu 13.rujna će biti dječjih gumenih čizmica po 79.99 kn.
    Ne znam jel to puno ali piše da imaju toplu podstavu od vune.
    Vel:22-35
    Danas sam dobila reklamni katalog. Ako ga nisi dobila pogledaj na njihovoj stranici pod "Za vrt i jesen" pa da nejdeš bezveze ak ti se ne sviđaju

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jučer u nami na Trgu kupila 2 para dj. gačica i potkošulju (sa slikicama Dore i hello kitty) za 52 kn!
    gačice po 18kn, a potkošulja 15,60

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mamaLare prvotno napisa Vidi poruku
    I u pothodniku i importanneu....

http://www.dm-drogeriemarkt.hr/clanak/114
    otiđite svi u grad, jer smo mi na minimumu s kišobranima, pa bumo sve uzeli u Španskom

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    otiđite svi u grad, jer smo mi na minimumu s kišobranima, pa bumo sve uzeli u Španskom
    pa dobro Jelena

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    To se odnosi samo na Bipu u Importanneu koja se otvara u četvrtak. Ali nemam pojma što će biti sniženo.
    Danas sam vidjela da se otvara i jedna u Prečkom, ne samo ta u Importanneu. Znači u tim novootvorenima će biti to sniženje, ne u svima.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U dućanu Je s u Gajevoj snizene su djecje cipele i cizme Kickers i Camper, uglavnom bas zimski modeli, razliciti brojevi (cca. 22-36), 40-50%. Nadje se i nesto laganijih modela.

Npr. mi smo kupili visoke zimske cipele Kickers za 270 kn, slicne ovima:

http://www.kickers.co.uk/webapp/wcs/...-1_38402_13755

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme, kako su dobre!
    probat ću stići večeras.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno