Je, tak sam i ja vidjela da je veći dio kolekcije redovna cijena, uključujući 95% dječje kolekcije. Gledam jednu haljinicu koju sam ugledala na Online shopu i koja je koštala 13 funti, naši ju prodaju po 230 kn (!!!!), čak i da ju snize 50% biti će skuplja od UK redovne cijene
. Joj kako me takve stvari ljute, ovaj naš M&S mi uvijek digne živce maximalno. Definitivno ću poslati mail u središnjicu M&S u UK da je to zbilja bezobrazno što ovi naši rade.
Nia, kad pošalješ, javi mi pliz...budem onda i ja... možda bude imalo nekog efekta ako nas više pošalje komentar na te cijene
inače, ja ušla u M&S samo na minutu da škicnem ima li išta na dječjem i šokirala sam se da praktički niš nije sniženo...i kad sam taman mislila izaći, jednim okom spazila kompletić majice kratkih rukava i prekrasnih tregerica za 70kn.... - inače im je to realna cijena u UK, a kod nas su kao snižene sa 240kn...kupila sam to sva sretna jer obožavam M&s stvarčice za klince, ali opet sam svjesna da naši rade male majmune od nas![]()
dječiji benetton,u mercator centru u vukovarskoj,sniženje do 50%,fakat imaju dobrih stvarčica za male novce,recimo ja sam maloj neki dan kupila haljinicu ali onu kao pogužvanu za 59,00kn,jednu super suknjicu modernu za 80,a bila je 160,00kn.kompletići za 62,00 kn(majica na bretele+kratke hlaće),majice pamućne kratki rukav od 35,00kn ......
Sniženja su još uvijek do 50% u većini dućana. Kad će krenit ono od 70%
dević u west gateu ima slatke pamučne bodije po 13kn - 15% na cijeli asortiman, znači po 10 kn i sitno lipa
ima i potkušulja, gaćica i sl. za male, to ne znam točno cijene jer sam kupovala samo bodije
potkošulje i gaćice za odrasle žene od 15 kn na dalje (ne uključujući 15% popust), majica bez rukava za odrasle 25 kn (ne uključujući 15% popust), sve fini pamuk. imaju dobar izbor boja i veličina.
i spavaćice i pidžame su im jeftine.
Jadranovi dućani, čarape 50%. Ja kupovala u Gundulićevoj, ali vidjela sam i na ostalim mjestima.
OT - jel ja imam divlje dijete ili sam ja neka snaga klade valja - ali meni se Devići redovito raspadaju kod drukera?! znači nakon više otkopčavanja razvuče se tkanina i vide se rupice?!?!
inače njihove muške potkošulje su mi bile idealne za preko trudničkog trbuha - volim reći da smo i beba i ja stale u njih! super su dugačke!
Malo OT ali M&S online trgovina šalje u Hrvarsku. Doduše, poštarina je dosta skupa (15 funti tj oko 130kn) ali za veće narudžbe se možda i isplati, osobito ako se uzmu stvari koje su kod njih na akciji (jedino što još na ukupnu cijenu ide i oko 30% poreza i carine)
http://www.marksandspencer.com/Kids/...s=global-top-8
ma ja sam čak razočarana kvalitetom M&S stvarčica, pri stalnom korištenju i puzanju hlačice su dobile male mucice, a elastin u tajicama je nekako popustio od pranja na samo 60 stupnjeva
neke puno jeftinije marke hlačice i trenirkica puno bolje podnose isti način uporabe i pranja![]()
Pa zašto uopće pereš na 60? Mislim da nema potrebe prati dječju robicu na temperaturi većoj od 40 stupnjeva, dijete i tako obuče nešto jednom ili maximalno dvaput i baciš odmah u pranje. Robica je na taj način očuvanija i trajnija, plus što na većini robice i piše da se pere na 30 ili 40 stupnjeva. A dosta veliku ulogu ima i prašak za veš, ako je preagresivan, eto ti još jednog razloga zašto ti se robica brzo uništi.
A vezano uz moj mail u središnjicu M&S dobila sam i odgovor, naravno sukladan mojem očekivanju da je to zbog naših poreza, carine i svega ostalog...
Jedino što me nisu baš u to uvjerili... jer kako onda H&M, C&A, Zara, Esprit, sOliver, New Yorker, Okaidi... i svi ostali brendovi mogu imati manje više jednake cijene u svim zemljama uključujući Hrvatsku unatoč svemu ovome (cijene mogu naravno varirati nekoliko postotaka, pa da je i do 20 posto bilo bi prihvatljivo), jedino cijene M&S za dječju robicu su 100% veće od onih u UK.
Evo njihovog maila:
Thank you for emailing Steve Rowe about the price of products in our Zagreb store. I am a member of his personal team and am replying on his behalf.
In each overseas country that we trade in we try to achieve a competitive price position.
However, our local pricing policy has to reflect a number of factors such as the local cost of property or labour, additional freight and insurance costs, import duties or tariffs, local VAT rates, customs charges and registration costs.
This means that there can be significant differences in product pricing between our varied international markets.
We strive to attain consistent pricing around the world but while such local factors exist, the local pricing for countries has to reflect the associated costs of operation over there.
I appreciate your disappointment at our current pricing and I have passed your comments to our regional policy team for their consideration. However, I’m afraid I can’t guarantee any changes to our prices in Croatia in the near future.
cure, je li koja od vas čula da je mtč onaj popust od 50% iz 7. mjeseca produžio i na 8.?
Posljednje uređivanje od Neli : 20.08.2010. at 16:32
MTČ da produžili su do kraja mjeseca.
Mercator ovaj vikend ima popust 30% na školske torbe i pernice
nije popust, ali jučer u Vrtuljku na Ilici kupila par dugih dječjih tajica po 39,90kn!
ima li gdje sniženje cipela? Trebam 3 para papučica i 3 para cipela![]()
U Froddu u Roses Outletu su šlapice po 99kn, ( jako veliki izbor boja i modela)
ima nešto cipelica, ali mi imamo zasad pa cipele nismo puno ustvari ni gledali.
Posljednje uređivanje od mamaLare : 01.09.2010. at 19:44
u foxu je na ljetnu robicu 70%, ako nekome treba za slijedeću godinu
najviše ima majčica kratkih rukava, bodija kratkih rukava i haljinica
Tko kupuje Dević potkošuljice u Intersparu su po 7 kn na sniženju.
U mom gradu je trenutno ogromno snizenje u vecini prodavnica, kako za bebe tako i za mamePosto je kraj ljeta, dosta stvari je na 40-70% snizenju, sto svakako treba iskoristiti.
u utorak, srijedu i četvrtak popust od 20% u DM kukuljevićev trg, i Antunović
I u pothodniku i importanneu....
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/clanak/114
Da li je neko proučio jumbo plakat od BIPE, piše sve u 1/2 cijene do nekog datuma?
(prošla sam sa autom pa nisam vidjela detalje)
jel netko nabasao na jeftine dječje gumene čizmice? prošle godine su imali u funky fish-u i billi za cca 50-tak Kn ali ih nažalost više nema. Puno mi je 100 i više Kn za nešto što će obući 2-3 puta.
moje pitanje je trebalo ići na temu gdje kupiti, no ako netko zna odgovor slobodno napiše
tajchi73 pogledaj u Lidlu 13.rujna će biti dječjih gumenih čizmica po 79.99 kn.
Ne znam jel to puno ali piše da imaju toplu podstavu od vune.
Vel:22-35
Danas sam dobila reklamni katalog. Ako ga nisi dobila pogledaj na njihovoj stranici pod "Za vrt i jesen" pa da nejdeš bezveze ak ti se ne sviđaju![]()
jučer u nami na Trgu kupila 2 para dj. gačica i potkošulju (sa slikicama Dore i hello kitty) za 52 kn!
gačice po 18kn, a potkošulja 15,60
U dućanu Je s u Gajevoj snizene su djecje cipele i cizme Kickers i Camper, uglavnom bas zimski modeli, razliciti brojevi (cca. 22-36), 40-50%. Nadje se i nesto laganijih modela.
Npr. mi smo kupili visoke zimske cipele Kickers za 270 kn, slicne ovima:
http://www.kickers.co.uk/webapp/wcs/...-1_38402_13755
ajme, kako su dobre!
probat ću stići večeras.