Originally Posted by
dorotea24
jedno je tvoja individualnost, a drugo je vulgarnost, neukus i neprimjerenost.ja na posao ne dolazim kao maria71 (mada mi je lijep takav stil), nosim i traperice i suknje koje otkrivaju koljena, znam se i ležernije obući, ali ne bih obukla dekolte do pola sisa, majicu bez pupka sa kojeg visi rinčica ili da mi iz traperica vire tange. ako ti viri crvena tanga iz hlača nemoj mi reći da je to individualni stil i da nema veze sa isticanjem seksualnosti. a zašto bi se na poslu pred učenicima, na sudu, u banci itd trebala isticati npr. seksualnost ili bilo koji drugi "neuobičajni" individualni stil? tu se radi nekakav posao, to je centar zbivanja, a ne isticanje tvoje osobnosti, tvojih tetovaža i tvog stila. ne kažem da svi trebamo biti uniforme, daleko od toga. ali u nekakvim realnim okvirima, poštujući određena pravila oblačiti se u skladu sa svojim stilom i ukusom. može i sutkinja istaknuti svoj stil, a opet ostati primjerena za svoju funkciju. ajde recite mi u kojoj ste to demokratskoj zemlji vidjeli da sutkinja u sudnicu dolazi u uskoj crvenoj kožnoj minici sa salonkama ili sa rinčicom u nosu i jež frizurom ili irokezom i zelenim ružem na ustima ili bilo čime što vrišti. ja do sada još nisam i nadam se da neću pa neka sam primitivni konzervativni balkanac.