Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drenjice ne znam ni sama još. Čini mi se jako komplicirano taj dan napraviti uvz kod kuće, skenirati nalaz i poslati i čekati odgovor jer taj isti dan koliko sam skužila treba odmah početi s menopurima po tome šta oni odrede, a nekako sam skeptična u tu komunikaciju s njima, jer uvijek treba stoo pokušaja da ih dobiješ. U koje vrijeme si ti dobila termin za uzv?

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Drenjice ne znam ni sama još. Čini mi se jako komplicirano taj dan napraviti uvz kod kuće, skenirati nalaz i poslati i čekati odgovor jer taj isti dan koliko sam skužila treba odmah početi s menopurima po tome šta oni odrede, a nekako sam skeptična u tu komunikaciju s njima, jer uvijek treba stoo pokušaja da ih dobiješ. U koje vrijeme si ti dobila termin za uzv?
    evo mog iskustva..prema protokolu 1 uzv je trebalo napraviti 30.08., ali sam se dogovorila s Jasnom da ga mogu napraviti kod kuće odmah nakon zadnje kontr. pilule...imaš nekih 4-5 dana napraviti uzv, javiti mailom Jasni (ne treba skenirati sliku) već napisati veličinu jajnika, folikule i debljinu endometrija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •