Stranica 16 od 75 PrviPrvi ... 614151617182666 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam 72., a oplodilo mi se 12 j.s., 3. dan je ostalo 8.j.s, a 5. dan 2 j.s,od čega 1 blastica.

A tebi?
    Fakat malo. Evo primjera, ali od prošle godine - žena 40 godina, 10 zrelih stanica, oplodile se ICSIjem sve, 5.-ti dan dočekalo 6 stanica, 5 OK blastociste za transfer. Također, bilo je žena tipa preko25 stanica, 1 blastocista, ali radilo se o PCOS-u u kojem je standardno izazov dobiti kvalitetne stanice.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo ja sam bila u 09 mjesecu prvi put u Mariboru.
    Ovaj put sam loše reagirala na stimulaciju (po 2 gonala dnevno nakon 2 mjeseca kontracepcije pa decapeptyla), pa sam imala samo 5 jajnih stanica.
    Uglavnom su curama koje su imale više od 5 jajnih stanica rekli da dođu na transfer 5-ti dan, a nama ostalima 3 dan.
    Znači od nas 12 koliko nas je bilo u grupi, 5 nas je bilo na transferu 3-ći dan. Za cure koje su bile 5 dan ne znam rezultate, ali npr. meni su radili ICSI (radi teške OAT), i 3 dan smo imali samo 2 embrija i to jedan četverostanični i jedan šestostanični, a ostale 3 stanice se nisu ni oplodile. Mogu vam reći da sam bila dosta razočarana i beta je bila negativna.

Za ostale cure ne znam jesu li imale pozitivnu betu (nadam se da jesu, sve ove cure s kojima sam bila na transferu su bile stvarno simpatične i pozitivne osobe, ali uglavnom su imale i po bar jedan osmostanični embrij iako ni one nisu imale ništa za smrznuti.

I još nešto, iako je na punkciji bilo dosta cura iz BIH i Srbije te 3 cure iz SLO, na transferu 3 dan smo bile sve iz Hrvatske. Mislim da se radi o tome da smo mi iz Hrvatske bili uglavnom teži slučajevi (IVF maratonci kao bi rekla naša Ina33 , među ostalima je bilo mlađih i onima kojima je prvi put.
    Recimo ja sam na punkciji pričala s jednom curom iz Banja Luke i sa dvije iz Srbije, i svima je ovo bio prvi IVF.

Meni je ovo bio najlošiji rezultat IVF-a do sada, i po broju dobivenih stanica i stanju embrija (do sada sam na VV-u imala po 16 stanica u stimulaciji), ali MM je situacija bila jako loša i bilo je malo stanica (ili starim ili sam loše na supresiju reagirala , iako su svih 5 stanica bile zrele i kvalitetne po riječima biologa, problem je bio u plivačima).
    Ali usprkos lošem rezultatu ja sa Mariborom nisam razočarana, iako nisam sigurna hoću li opet ići tamo jer se sada raspitujem o PICSI metodi, pošto smo mi izgleda malo teži slučaj. . .

Eto, nadam se da sam bar nešto pomogla jer nemam pojma kakvi su bili rezultati 5 dan, nadam se da će se javiti još koja cura iz moje grupe

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Koliko primijećujem, ovo je postalo sve učestalije, velik broj stanica a malo ili ništa blastocista...
    Ne mogu si to objasniti- što se moglo dogoditi? Problemi u labu? Biolozi su isti koliko znam.... Šta se to moralo dogoditi sa uvjetima u labu obzirom da je Mb poznat po odličnom labu??

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E da, ja sam 76-to godište, pošto je to bitno kad se priča o rezultatima

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I mene je strah upravo takvih loših rezultata.
    Čula sam dosta priča od cura na punkciji o velikoj količni js, a na transferu samo 1-2 dobre.
    Mi također imamo jako loš spermiogram, a i pitanje je kvalitete js kod ovolikog broja...
    Ja sam 2x imala transfer 8-staničnog embrija i jednom morule pa opet ništa...
    Posljednje uređivanje od maca2 : 21.10.2010. at 21:02

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam 72., a oplodilo mi se 12 j.s., 3. dan je ostalo 8.j.s, a 5. dan 2 j.s,od čega 1 blastica.

A tebi?
    Ja sam 73. godiste.

Od 12 JS, sve su bile zrele, oplodilo se 7, 3. dan je bilo 7 embrija, a 5. dan je ostao samo jedan, niti ne blastocista. Radili su nam ICSI iako smo mi izricito zeljeli IVF.

(Cijela ta prica oko IVFa je zapravo ono sto nas je najvise pogodilo i razocaralo u Mariboru. Da nije bilo toga mozda bih cak i mislila da je ovako los rezultat bio zbog nas tj. naseg reproduktivnog materijala, a ne zbog njih, ali ovako ne mogu a da ne mislim nisu li bas oni negdje pogrijesili...).

U Rijeci (za koju se smatra da ima jedan od losijih laboratorija) sam, usporedbe radi, prije godinu i pol takodjer imala 12 JS, radjen je IVF, oplodjeno je bilo 10 JS, a 5. dan su nas cekale 4 blastociste i 3 morule.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovaj tvoj slučaj stvarno daje za misliti...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa jel netko od vas koji ste tako prošli pitao tamo o cemu je rijec? imaju li nekakvo objašnjenje?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aurora, je li imaš plan za dalje?
    Ja više stvarno ne znam, opcija VV mi više uopće ne postoji, u Maribor mi se isto više ne ide. Nadam se da će se javiti sad cure s dobrim rezultatima iz Maribora pa mi možda malo poraste moral . . .
    Čini mi se da CITO ima jako dobru opremu i dobru uspješnost, ali mi se tamo ne ide zbog ovog "našeg" zakona. Eventualno prirodnjak.
    Od inozemnih klinika mi se još čini jako dobra PFC u Pragu, ali naše cure tamo idu uglavnom radi donacije, pa opet nema neke statistike na forumu. A dosta je skuplja, pogotovo kad se još doda put i smještaj

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja imam protuprimjer. Ove godine u lipnju smo u Mariboru imali rekordno dobre rezultate, 5 blastica. Nisam mogla vjerovati kad su nam rekli brojku 5 jer smo uvijek imali male postotke oplodnje.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam u Mariboru najbolje reagirala, jer nikad nisam imala toliko stanica i zato sam očekivala da će biti stanica za zamrznuti.Moram reći da sam razgovarala s bilogom koji je bio izuzetno ljubazan i objasnio mi šta se svakom stanicom dešavalo, jednostavno nakon 3. dana stanice su se prestale dijeliti. Malo sam zbunjena zbog toga, ali činjenica je da do sada meni u RH nije objašnjeno kako su se moje stanice razvijale i koliko su bile razvijene kad su vraćene. Također moram napomenuti da u RH nisam nikada imala blasticu jer su stanice vraćene 3-4 dan . Mi smo tražili ICSI iako je spermiogram OK.
    Cure, javljajte nam statistiku i za Maribor i za dr. Reša da vidimo da li ima boljih rezultata...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam protuprimjer. Ove godine u lipnju smo u Mariboru imali rekordno dobre rezultate, 5 blastica. Nisam mogla vjerovati kad su nam rekli brojku 5 jer smo uvijek imali male postotke oplodnje.
    To je rezultat s kojim se Maribor nekada ponosio i kakvom sam se i ja nadala. Ne znam, stvarno ne znam, zasto sada takvi rezultati izostaju...

Citiraj zedra prvotno napisa
    Pa jel netko od vas koji ste tako prošli pitao tamo o cemu je rijec? imaju li nekakvo objašnjenje?
    zedra pitanje ti je skroz na mjestu! Medjutim ne znam uopce kako bih ga postavila Mariboru. Jer komunikacija s njima je koma. Mozda bi im mogla poslati klasicno pismo, ali obzirom na ranije iskustvo nemam bas puno nade da bi mi i na njega odgovorili. Osim toga, prije transfera svatko ima razgovor s ginekologom i embriologom. To je po mojem misljenju prava prilika da se pita zasto tako los rezultat. Naravno da smo ih tom prilikom i mi pitali. Ali odgovor kojeg smo dobili je bio toliko opcenit i neodredjen da bas nikakve koristi od njega. Stovise iz odgovora kojeg smo mi dobili dalo bi se misliti da je jedan "kvalitetan" embrij upravo odlican rezultat!

Citiraj Rimljanka prvotno napisa
    Aurora, je li imaš plan za dalje?
    Ja više stvarno ne znam, opcija VV mi više uopće ne postoji, u Maribor mi se isto više ne ide. Nadam se da će se javiti sad cure s dobrim rezultatima iz Maribora pa mi možda malo poraste moral . . .
    Čini mi se da CITO ima jako dobru opremu i dobru uspješnost, ali mi se tamo ne ide zbog ovog "našeg" zakona. Eventualno prirodnjak.
    Od inozemnih klinika mi se još čini jako dobra PFC u Pragu, ali naše cure tamo idu uglavnom radi donacije, pa opet nema neke statistike na forumu. A dosta je skuplja, pogotovo kad se još doda put i smještaj

Rimljanka
    upravo tako kako si napisala razmisljam i ja! U Maribor mi se vise ne ide (moj muz definitivno ne bi, da se njega pita), Hrvatska mi, sto se stimuliranih postupaka tice, uopce nije opcija, ali i ja razmisljam o prirodnjacima. Ako mi ih budu htjeli raditi. I sve vise razmisljam o Pragu i to PFC. Isto kao i ti i ja sam Prag do sada povezivala prvenstveno s donacijama, ali situacija se promjenila. Cure takodjer kazu da nije tamo toliko skuplje, cak ni uz smjesta i prijevoz. (Mi smo u Mariborskom postupku prevozili 3000 km, pa ti vidi...).

Nadam se da ce mi u odluci sta dalje pomoci, kao i do sada, nova iskustva s ovog foruma, zato ih zeljno iscekujem.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure šta je to PFC?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure šta je to PFC?
    Prague Fertility Centre, nova klinika za potpomognutu oplodnju u Pragu.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav pišem vam prvi put i želim vam javiti naše iskustvo iz Maribora. Moja supruga je bila na vađenju u subotu 16.10. i izvadili su joj 22 jajne stanice, transfer je trebao biti u četvrtak 21.10 ali je ona završila u bolnici u srijedu zbog hiperstimulacije tako da se transfer odgodio dok se njoj situacija ne smiri. Uglavno od izvađenih 22 JS oplodilo se ih 14 do srijede i sada čekamo da nam jave kolko njih je izdrzalo do petka i koliko su ih zamrznuli.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala na infu Aurora. Firer05 javi nam se i svakako bi bilo korisno znati koje godište je supruga.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno seka 35

jj
    Citiraj Rimljanka prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam bila u 09 mjesecu prvi put u Mariboru.
    Ovaj put sam loše reagirala na stimulaciju (po 2 gonala dnevno nakon 2 mjeseca kontracepcije pa decapeptyla), pa sam imala samo 5 jajnih stanica.
    Uglavnom su curama koje su imale više od 5 jajnih stanica rekli da dođu na transfer 5-ti dan, a nama ostalima 3 dan.
    Znači od nas 12 koliko nas je bilo u grupi, 5 nas je bilo na transferu 3-ći dan. Za cure koje su bile 5 dan ne znam rezultate, ali npr. meni su radili ICSI (radi teške OAT), i 3 dan smo imali samo 2 embrija i to jedan četverostanični i jedan šestostanični, a ostale 3 stanice se nisu ni oplodile. Mogu vam reći da sam bila dosta razočarana i beta je bila negativna.

Za ostale cure ne znam jesu li imale pozitivnu betu (nadam se da jesu, sve ove cure s kojima sam bila na transferu su bile stvarno simpatične i pozitivne osobe, ali uglavnom su imale i po bar jedan osmostanični embrij iako ni one nisu imale ništa za smrznuti.

I još nešto, iako je na punkciji bilo dosta cura iz BIH i Srbije te 3 cure iz SLO, na transferu 3 dan smo bile sve iz Hrvatske. Mislim da se radi o tome da smo mi iz Hrvatske bili uglavnom teži slučajevi (IVF maratonci kao bi rekla naša Ina33 , među ostalima je bilo mlađih i onima kojima je prvi put.
    Recimo ja sam na punkciji pričala s jednom curom iz Banja Luke i sa dvije iz Srbije, i svima je ovo bio prvi IVF.

Meni je ovo bio najlošiji rezultat IVF-a do sada, i po broju dobivenih stanica i stanju embrija (do sada sam na VV-u imala po 16 stanica u stimulaciji), ali MM je situacija bila jako loša i bilo je malo stanica (ili starim ili sam loše na supresiju reagirala , iako su svih 5 stanica bile zrele i kvalitetne po riječima biologa, problem je bio u plivačima).
    Ali usprkos lošem rezultatu ja sa Mariborom nisam razočarana, iako nisam sigurna hoću li opet ići tamo jer se sada raspitujem o PICSI metodi, pošto smo mi izgleda malo teži slučaj. . .

Eto, nadam se da sam bar nešto pomogla jer nemam pojma kakvi su bili rezultati 5 dan, nadam se da će se javiti još koja cura iz moje grupe

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

seka35.
    evo da se i ja ukljucim na RIMLJANKU jer i ja sam bila u Mariboru na transveru prvi put u 3 mjesecu i tad je bilo 12 zena . ja znam 4 da su tad ostale trudne ,ja na zalost nisam!
    nakon zog transvera sam bila jos 3 puta jer imamo zamrznutih embriona ,nazalost nije bilo uspjeha i nakon treceg puta ,pa mi je tad dr. savjetovao da na 4 transver idem tek kad odstranim jajovode ,jer su mi zacepljeni i imam puno priraslica i slobodne tekucine sto on kaze da se to slijeva u trbusnu supljinu i unistava plod.
    tako da sam napravila laparaskopsku operaciju sad u 9 mj. i odstranila oba jajovoda! sad planiramo u 11 mjesecu ponovo na transver jel imamo jos 4 kom zamrznutih.
    jos da napomenem da sam prije roga imala 4 prirodne neuspjele trudnoce i 3 ivf . sad se nadam da ce ovaj 4 put biti uspjesan jer sam sklonila sve prepreke i jos da napomenem da mi je dr.Vlaisavljevic savjetovao da odstranim jajovode prije prvog ivf. ,ali ja nisam bila za to i na kraju se ispostavilo da mi je to ipak smetalo ,kako mi je i rekao dr.
    sad sam puna optimizma za ova cetvrti put

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam bila u Mb u V mj. 2009, tada sam dobila 6 jajnih stanica, radjen IVF, nakon 5 dana 5 blastocisti.
    Ove godine u V mj, 2 jajne stanice koje se nisu oplodile niti ICSI metodom.
    Idem sada ponovno u 11 mj na modificirani protokol bez antibebi, samo uz Decapeptyl od 20 dana prethodnog ciklusa.
    Također me zanimaju iskustva drugih cura sa foruma koje idu u Mb.
    Također me zanima da li je bolje u Slo kupovati Decapeptyl (ili onaj njihov s D) i Menopur. Da li netko zna koje su cijene u Slo?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

anaea40 u Slo nema Decapeptyla, kod njih možeš kupiti Diphereline ali kažu cure da je to isto. Cijenu nažalost ne znam.
    Što se tiče menopura i gonala, i ja ću kupovati u Mb nakon prvog uzv-a a cijene su navodno nešto niže nego kod nas, pogotovo ako uzmeš povrat poreza

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja dam decapeptyl i menopur kupovala u Hrvatskoj ,a ja sam inace iz bih i znam da je u hr najeftiniji

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Također me zanima da li je bolje u Slo kupovati Decapeptyl (ili onaj njihov s D) i Menopur. Da li netko zna koje su cijene u Slo?[/QUOTE]

diphereline ja platila 38 eur kutija (7 kom)

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

e da i šta se slovenije tiče mogu dati naše rezultate za Reša...Mb tek čekamo...
    stimulacija menopurom dobili 8 js, oplođeno 5, dvije vratili 3. dan, 2 zamrznuli i jedna se valjda prestala razvijat pa nije bila za zamrzavanje. Drugi put vratili 2 zamrznuta i nažalost niti jednom trudnoća. kvalitetu nažalost nemam pojma jer bili prezbunjeni da bi išta pitali, a od doktora ili biologa ni riječ

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja idem isto u 11 mj . ponovo i po cetvrti put . MI imamo jos 4 zamrznuta i nadam se da ce ovaj put biti !zanima me oko kojeg datuma ides anea 40 ? meni je rekla sestra jasna ako dobijem do 20,11, da mogu planirati ,a ako ne onda u trecem mjesecu ,zbog tog sto renoviraju odjel.
    ja bi normalno trebala da dobijem do 15,11, ,ali tko zna ....,nadam se da mi nece kasniti i da cu dobiti ,pa se mozda i vidimo gore!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj anaea40 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila u Mb u V mj. 2009, tada sam dobila 6 jajnih stanica, radjen IVF, nakon 5 dana 5 blastocisti.
    Da, da to su ti fantasticni rezultati o kojima smo slusali za Maribor i zbog kojih su ocekivanja od njih bila veca nego za neke druge klinike...

Ove godine u V mj, 2 jajne stanice koje se nisu oplodile niti ICSI metodom.
    A sada sve vise cujem ovakve price.

Također me zanima da li je bolje u Slo kupovati Decapeptyl (ili onaj njihov s D) i Menopur. Da li netko zna koje su cijene u Slo?
    U Sloveniji nemaju Decapeptyl, samo Dipherelin (sto je po sastavu isto). Nesto vise o cjenama u Sloveniji procitaj ovdje, nije cijena za Menopur, nego za Gonal ali predpostavlam da bi odnos cjena mogao biti slican.

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

loks hvala ti na opisanom iskustvu (postupku)
    vjerujem da će vam ovaj postupak u Mb biti BINGOOO!!!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja idem na FET pocetkom 12 mjeseca . javi se klara

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo ja sam u Mb imala 11 js i na kraju samo 1 blastocistu, najgori rezultati do sada i više se tamo na vraćamo.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam u Mb dobila 8 js,inače dobijem 4-5,odgovara mi dugi protokol i on je odgovoran za "dobar broj"stanica....ali,ET kao i u Hr-oplodile se samo 3js-zaključak:potpouno isti rezultat kao s kutijom klomifena na VV...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jeste li popratili koje su to zatrudnile sad tamo (tipa žene oko 25 godina, neproblematičan spermoigram itd.)? Ili se ne može ni na što svesti ovaj razočaravajući score?

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja imam kontakte sa zenama koje su bile samnom u trecem mjesecu2010 i trudne su u sedmom mjesecu. jedna od tih ima 41 god. i uspjelo joj od prvi put ,druga ima 28 god i od sedmi put,treca 33 god. i uspjelo joj od prvi put.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

meni su izvadili 21 jajnu stanicu,oplodilo se 19

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala, seka... Mislim da žene dvoje što se zbiva nakon štrajka u Mariboru - to je bilo u 8. mjesecu... Nakon toga su bili ti rezultati od 18 stanica na 5-ti dan jedan embrij, kod mladih žena i slično.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam utrecem mjesecu dobila 21 jajnu stanicu

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja cu sad po cetvrti put u Maribor po svoje eskime ,pa me zanima ima li tko kakvh informacija kakva je uspjesnost kod zamrznutih embriona

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj firer05 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav pišem vam prvi put i želim vam javiti naše iskustvo iz Maribora. Moja supruga je bila na vađenju u subotu 16.10. i izvadili su joj 22 jajne stanice, transfer je trebao biti u četvrtak 21.10 ali je ona završila u bolnici u srijedu zbog hiperstimulacije tako da se transfer odgodio dok se njoj situacija ne smiri. Uglavno od izvađenih 22 JS oplodilo se ih 14 do srijede i sada čekamo da nam jave kolko njih je izdrzalo do petka i koliko su ih zamrznuli.
    tebi i supruzi, ležala sam kraj nje nakon punkcije, želim joj brzi oporavak
    da li znaš možda kako je prošla ona druga cura koja je imala 10 js ?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa Vidi poruku
    tebi i supruzi, ležala sam kraj nje nakon punkcije, želim joj brzi oporavak
    da li znaš možda kako je prošla ona druga cura koja je imala 10 js ?
    Bila je na transferu u četvrtak i stavili su joj jednu js a 8 su ih zamrznuli.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Evo malo ljepog iskustva za koga ne znam kako bih tumačila, kao sreću ili tref ili šta već nemam pojma. Prvi IVF u junu 2010god. dobila 5 js ( stimulacija diferelin + 2 gonala dnevno do drugog uzv kad je dr. Vlaisavljević rekao da nastavim sa 3 gonala dnevno do punkcije ). Oplodile se 4 js i transfer zakazan 3.dan. Bila sam koma od plača i straha, sve cure koje su bile sa mnom na transferu su imale mnogo js i čekale su ih blastice a ja sam bila negdje na dnu u svim podacima. I bila sam ubjeđena da je ovo čisti promašaj. Na transferu su mi vratili 2 osmostanična embrija i dr. Vida je rekla da će ova druga dva zamrznuti. Moram još napomenuti da je dugo razmišljala da li vratiti oba embrija, razgovarala o mom zdravstvenom stanju i na kraju i sama odlučila da je najbolje vratiti oba. A ja sam pored problema oko trudnoće inače sva nešto hafifna, preosjetljiva na sve živo, a mislim da sam u cjeloj bolnici od svih cura u postupku bila najdeblja Kad sam sjedila u čekaonici uvjek sam razmišljala kako od mene nema ništa jer mi je i kilaža problematična a taj PCOS je i direktno kriv za sve a i na sam kvalitet js.
    Ipak rezultat je na kraju bio savršen, bete se vide u potpisu i ja sam sad u 20-toj nedelji i mazim svoje bebice u stomaku. Jedna je teška 317gr. a druga 316gr.
    A moja draga poznanica sa kojom sam se družila cjelo vrijeme boravka u MB nije trudna nakon transfera 2 blastice i odlične reakcije na stimulaciju. Meni nisu zamrznuta druga 2 embrija jer se nisu razvila do blastica.
    Nadam se da sam nekome pomogla, ako ne bar utješila i dala nadu za dalje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj seka 35 prvotno napisa Vidi poruku
    ja cu sad po cetvrti put u Maribor po svoje eskime ,pa me zanima ima li tko kakvh informacija kakva je uspjesnost kod zamrznutih embriona
    Pa, načelno manja nego kod svježih, ali sve to ovisi od žene do žene, prof. V. mi je govorio da je za neke žene jednostavnije zatrdunjeti u transferu zamrznutih embrija jer je lakše postići usklađenost embrija i endometrija - evo, meni je baš to uspjelo, a tome nisam davala nikakve šanse, i vraćala sam se po te embrije onako, reda radi - uspjeli su baš ti, lošiji, ostavljeni za kraj. Sretno!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala puno na informacijama!Nadam se da ce ovaj put uspjeti ,a ako ne onda cu vjerovatno ici u ljubljanu slijedeci put,jer ide puno brze nego u Mariboru

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sandric ,dajes svima pozitivnu energiju ! mogu li znati od kud si iz bosne i koliko imas godina

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj seka 35 prvotno napisa Vidi poruku
    sandric ,dajes svima pozitivnu energiju ! mogu li znati od kud si iz bosne i koliko imas godina
    Drago mi je ako sam vam unjela pozitivne energije, znam da je ona sad najpotrebnija. Ja sam iz Bijeljine i imam 31 god. Za sve što vam trebam i mogu pomoći, tu sam

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav cure,evo ja sam upravo stigla sa transfera u mariboru..imam samo riječi hvale na svu ekipu!!ja sm najbolje reagirala od svih postpaka koje sam imala do sada.10 js od toga 9 se oplodilo,5 stigle do 5 og dana-sve blastociste-2 vratile i tri zamrznuli.ja sve ok,mm olighoastenozospermiju.pozdrav!nadamo se...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sandric ,ja sam iz B.luke rodom ,udal se u vitez i tu zivim .ja imam 35 god . i borim se sa ovim poprilicno dugo. prije 10dana sam odstranila jajovode jer mi je to dr. vlaisavljevic savjetovao da ne idem vise u postupke dok ne odstranim, jer da mi te priraslice,tekucina na jajovodima smetaju itako da sam napravila.
    slijedeci mjesec cu ponovo ako dobijem do 20,11 ,a trebala bi jer sad sam imala 15 .10, jedino ako sad zbog operacije se nesto ne poremeti ,a dr, kod nas kaze da ne bi trebalo.
    ako sam dobro procitala kod tebe da si imala 2 vanmatericne i odstarnila jajovode ,pa je to slico kao i kod mene . ja sam imala 2 vanmatericne 2 pripodne i 3 ivf.
    napisi mi jesi lii ti odstranila jajovode ,pa isla na transver da me malo utjesis jer smo slicne po dijagnozi .napisi mi jesi ti uspjela iz prvog pokusaja ,nakon sto si odstarnila jajovode?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Seka 35, ja sam imala dvije prirodne vanmaterične trudnoće i dvije operacije laparaskopski gdje su mi odstranili oba jajovoda. U junu sam išla na prvi IVF i naravno bez oba jajovoda, hvala Bogu postupak je bio uspješan i tako da je rješen problem nedostatka mojih jajovoda. U svakom slučaju dr. Vlaisavljević je i meni rekao da je bolje ne imati ih nikako nego da su zapušeni i da stvaraju problem zbog postojanosti, posebno kad sam već imala dvije vanmaterične trudnoće. A i meni je psihički bilo lakše kad me svaki put posle transfera nešto žignulo "dole" nisam strahovala da nije ista bol i da nije opet vanmaterična.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sandric ,ja sam sad tek odstranila nako 3 neuspjela ,mada mi je dr, savjetovao da to uradim jos prije prvog postupka .
    zato sad nekako mislim da bi trebalo uspjeti ,a kad sam procitala tvoju pricu nekako sam sebe jos vise uvjerila da ce sad biti Bingo i jedva cekam da idem ponovo,a ti mi dodes
    bas kad treba!javi mi se sa informacijama i vjerovatno imas prica za mene ,a ti mi uzivaj sa svojim bebicama!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,evo ja sam upravo stigla sa transfera u mariboru..imam samo riječi hvale na svu ekipu!!ja sm najbolje reagirala od svih postpaka koje sam imala do sada.10 js od toga 9 se oplodilo,5 stigle do 5 og dana-sve blastociste-2 vratile i tri zamrznuli.ja sve ok,mm olighoastenozospermiju.pozdrav!nadamo se...
    Sretno vulkan

Ja idem prekosutra na FET, skupa ćemo čekati betu.

sandric pusa tvojim bebicama

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sretno klara i ja cu brzo na fet

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

vulkan i tebi zelim svu srecu svijeta

sbonetic avatar