-
dutkalutka, zaboravila si dodat i da sam nezadovoljna odabirom svoje srednje skole (jer ocito nisam imala m*uda), da sam ustancala cetvero djece u osam godina (a ocito im ne mogu stat na rep i ne snalazim se bas), da imam dvajs kila viska i godinama sam "ovisnica" o gaziranom picu (i ocito nemam karakter da to mijenjam), da jedan period nisam imala u rasporedu vecernje citanje knjiga djeci pred spavanje (jer ocito nisam bila sposobna organizirat dnevni raspored petero-sesteroclane obitelji), da sam s prvim djetetom potpala pod utjecaj pedijatrice i vecine okoline i dojila samo tri mjeseca (ocito sklona nesamopouzdanju), da sam frustrirana time sto nisam zavrsila faks nego samo visu i jos k tome nisam dana radila u struci iako mi je mila (a ocito nisam nista poduzela da to promijenim)... ma, sigurno ima jos bar tisucu stvari koje sam krivo/lose napravila, mora bit.
e, da, sjetila se jos jedne - posljednje u nizu - porezala se jucer dok sam prala sudje jer sam gurnula prst tamo gdje sam pretpostavljala da ne smijem jer je ostro... a, eto, htjela oprat... kokos nijedna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma