Pokazuje rezultate 1 do 50 od 195

Tema: Djeca koja se sama odgajaju - miroljubivost, nenasilje i teenageri

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni je jedna mudra žena rekla - šetaj s djecom, i sve im objasni. Kad se pijanac tetura, i što je ružniji prizor - više mu sreni pozornost, pa kad pita što je - reci, pio je previše vina. Kad vidiš nekog lijepog, urednog i na mjestu - reci - vidi kako je on lijep, ako hoćeš i ti, složi svoju robu.
    I stvarno radi. Slika govori sto riječi...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je jedna mudra žena rekla - šetaj s djecom, i sve im objasni. Kad se pijanac tetura, i što je ružniji prizor - više mu sreni pozornost, pa kad pita što je - reci, pio je previše vina. Kad vidiš nekog lijepog, urednog i na mjestu - reci - vidi kako je on lijep, ako hoćeš i ti, složi svoju robu.
    I stvarno radi. Slika govori sto riječi...

Slično ja radim u školi, svaki dan.

>Trudim se biti nasmijana , ljubazna, uslužna.

I prošli petak mi se trud isplatio .

PO tko zna koji put sam našla neke bilježnice koju djeca posiju za sobom i vraćala , sa osmijehom, bez predbacivanja, i eto:-

pitaju oni mene .kako vam možemo pomoći?

ja kažem, super da ste pitali, evo dežurna sam na katu, pa ne stignem po svuda pazitim hodnik je u E bez srednje crte , kad se šećete pripazite na male ( radi se o 7 i 8 r )

Iskreno ,nisam mislila da će me poslušati, ali kad sam se vraćala, idu oni prema meni , upozoravaju , aktivno sudjeluju u stvaranju pozitivnog ozračja..

neki su se i i grali sa malima na tepihu da ih smire

ma srce mi je bilo veliko kao kuća.

djeca se ne ignoriraju, s djecom se radi, a metode i pristupi su različiti.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Slično ja radim u školi, svaki dan.

>Trudim se biti nasmijana , ljubazna, uslužna.

I prošli petak mi se trud isplatio .

PO tko zna koji put sam našla neke bilježnice koju djeca posiju za sobom i vraćala , sa osmijehom, bez predbacivanja, i eto:-

pitaju oni mene .kako vam možemo pomoći?

ja kažem, super da ste pitali, evo dežurna sam na katu, pa ne stignem po svuda pazitim hodnik je u E bez srednje crte , kad se šećete pripazite na male ( radi se o 7 i 8 r )

Iskreno ,nisam mislila da će me poslušati, ali kad sam se vraćala, idu oni prema meni , upozoravaju , aktivno sudjeluju u stvaranju pozitivnog ozračja..

neki su se i i grali sa malima na tepihu da ih smire

ma srce mi je bilo veliko kao kuća.

djeca se ne ignoriraju, s djecom se radi, a metode i pristupi su različiti.

Ovo je nešto predivno! Svaka ti čast! Eto, da je tako u svakoj školi, ovo bi bio raj na zemlji.
    Ma hoće djeca, samo da im netko da primjer, i potakne ih!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •