Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pimbli, hvala ti. S obzirom na to da još nisam bila u stimuliranom postupku ( spremem se u siječnju tako da imam jedan stimulirani prije Maribora-da znam kako uopće reagiram) možrš li mi reći koliko si ampula potrošila i po kojoj cijeni? Gdje su jeftiniji? I ako sam u Mariboru od npr. 6. dc, mogu li kod njih u bolnicu na pikanje? Puno pitanja,pokušavam izračunati koliko bi nas došao postupak sa smještajem i stimulacijom.
    Hvala!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Pimbli, možrš li mi reći koliko si ampula potrošila i po kojoj cijeni? Gdje su jeftiniji? I ako sam u Mariboru od npr. 6. dc, mogu li kod njih u bolnicu na pikanje?
    Ja sam potrosila 32 menopura i ne znam koja je cena u Sloveniji jer sam ih ja kupovala u Srbiji i placala ih oko 18 eura po ampuli, trebali su mi i cetrotide njih sam kupovala u Mariboru, komad je 40 eura i za 4 ampule (ukupno 160 eura) dobila sam povracaj poreza na granici 6 eura Mene je pikao MM, ali mislim da mozes i tamo ici ako u to vreme i dalje ima nekoga u bolnici.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Pimbli, hvala ti. S obzirom na to da još nisam bila u stimuliranom postupku ( spremem se u siječnju tako da imam jedan stimulirani prije Maribora-da znam kako uopće reagiram) možrš li mi reći koliko si ampula potrošila i po kojoj cijeni? Gdje su jeftiniji? I ako sam u Mariboru od npr. 6. dc, mogu li kod njih u bolnicu na pikanje? Puno pitanja,pokušavam izračunati koliko bi nas došao postupak sa smještajem i stimulacijom.
    Hvala!
    Ja sam u ponedjeljak završila s Mariborom. Postupak smo platili 2200 eura, bez transfera zbog hiperstimulacije( to bi bilo još oko 250 mislim) i ljekove smo platili oko 6800,oo kuna (24 gonala i 7 cetrotide). Uz to još uračunaj put, vinjetu, cestarine i ostale sitne troškove tipa kava, cuga, klopa. Mislim da je nas sve zajedno koštalo oko 4000 eura.

Da ne spominjem propali pokušaj kada sam potrošila 30 decapeptyla i 22 menopura (4600,00 kuna), put, vinjeta, cestarina...i na kraju bez reakcije. Prekinuli postupak i nakon mjesec dana ponovo.

Na kraju smo dobili 15 prekrasnih blastica koje nas čekaju smrznute dok se ja oporavim od hiperstimulacije tako da je na kraju sve dobro i ispalo. Još da neke od tih blastica budu i dobitne neću žaliti ni centa

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala na odgovorima. kolika je cijena samih konzultacija i koji pregled dr. V na njima obavi? Dakle, želim li ići na konzultacije, posebno moram nazvati dr. V, recimo danas u ordinaciju dr. Božič? Kada je najbolje zvati? svi mi preporučujete da odem barem jednom u zg. koliko se tamo čeka? kako se prijaviti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •