Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    monja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav svima,
    nova sam ovdje ali vas već dugo pratim...
    moja dijagnoza je menopauza....u 29g. je sve krenulo..i traje evo već 3g....planiram ići u Prag ali ću svakako prije poslat zahtjev u HZZO..
    ima li neko od vas iskustva s tim zahtjevima što se tiče donacije jajnih stanica...naravno pozitivnih... )

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj monja prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,
    nova sam ovdje ali vas već dugo pratim...
    moja dijagnoza je menopauza....u 29g. je sve krenulo..i traje evo već 3g....planiram ići u Prag ali ću svakako prije poslat zahtjev u HZZO..
    ima li neko od vas iskustva s tim zahtjevima što se tiče donacije jajnih stanica...naravno pozitivnih... )
    nemam osobno ali ima cura jedna kojoj je upravo donešeno rješenje od HZZO-a i to ni tri mjeseca nakon što je predala svoj zahtjev.

Mogu te povezati s njom pa da se osobno il čujete ili dopisujete te razmijenite iskustv......... pošalji mi mail na kadauna@net.hr

Ona inače aktivno čita ali nije registrirana na forumu.

Ako je takva dijagnoza, vjerujem da ni kod tebe ne bi trebalo biti problema i da bi se to moglo riješiti u vrlo kratkom roku.

Inače HZZO plaća postupak kao i iznos dvije najjeftinije karte prijevoza do Praga (čitaj autobusne karte). Ne plaćaju smještaj koji ćete sami morati isfinancirati.

Stoga se javi pa da vas povežem.

A tu curu koja samo čita i ne forumira molim također da mi se čim prije javi na mail ) veliki pozdrav i pravim dunavske valove kad se vratite iz Praga za tebe i bebače )) držim fige

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    A tu curu koja samo čita i ne forumira molim također da mi se čim prije javi na mail ) veliki pozdrav i pravim dunavske valove kad se vratite iz Praga za tebe i bebače )) držim fige
    Bilježim se sa štovanjem za dunavske, a odbor za doček i ispraćaje tu koja ne forumira preuzima u Pragu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

joj, milivoj, medena pita, jedva čekam opet doći...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •