Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

opa hvala na informaciji,znaći mogu obrazac skinuti sa interneta ne trebam ići tamo.molim te možeš mi napisati gdje mogu skinuti obrazac?
    da li mi ga može ispuniti moj ginekolog socijalni ili mora specijalist MPO,pošto nisam ovdje nigdje isla na liječenje več mi je moj ginekolog napravio pripremu za insem.pa sam isla u Prag prošle godine.Od mm imam samo par spermiograma zadnji od prošle godine i povjest bolesti jer je prije 12 god.išao na kemoterapiju od kada je neplodan.jel znaš ako nam hzzo odobri zahtjev (daj bože) da li gdje oni vode kod sebe da je to bila donacija jer bi to trebalo biti anonimno barem je u Pragu tako.
    Jel kod tebe ista situacija donacija sjemena i jesi isla na koji postupak u Prag? Puno češ mi pomoći sa informacijama,jel gdje sam pitala ništa ne znaju.Još samo nešto na koju adresu si poslala zahtjev (nisam iz zg pa nisam sigurna).Opa puno hvala,
    pozdrav svim curama,

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da da naravno skini obrazac sa interneta i ispuni,evo cure su ti napisale svoja iskustva ja isto mislim da ti treba potpisati dr MPO specijalist tako je navedeno u obrascu i da naravno da to oni nebi trebali to držati u anonimnosti, a što se tiče troškova neznam kako to ide,meni je danica iz Pronatala napisala da mi platimo postupak kod njih a onda da tražimo povrat novca u Hr,adresa na koju šalješ je sljedeća
    DIREKCIJA HZZO-A MARGARETSKA 3
    10000 ZAGREB
    Citiraj olea77 prvotno napisa Vidi poruku
    opa hvala na informaciji,znaći mogu obrazac skinuti sa interneta ne trebam ići tamo.molim te možeš mi napisati gdje mogu skinuti obrazac?
    da li mi ga može ispuniti moj ginekolog socijalni ili mora specijalist MPO,pošto nisam ovdje nigdje isla na liječenje več mi je moj ginekolog napravio pripremu za insem.pa sam isla u Prag prošle godine.Od mm imam samo par spermiograma zadnji od prošle godine i povjest bolesti jer je prije 12 god.išao na kemoterapiju od kada je neplodan.jel znaš ako nam hzzo odobri zahtjev (daj bože) da li gdje oni vode kod sebe da je to bila donacija jer bi to trebalo biti anonimno barem je u Pragu tako.
    Jel kod tebe ista situacija donacija sjemena i jesi isla na koji postupak u Prag? Puno češ mi pomoći sa informacijama,jel gdje sam pitala ništa ne znaju.Još samo nešto na koju adresu si poslala zahtjev (nisam iz zg pa nisam sigurna).Opa puno hvala,
    pozdrav svim curama,

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ajoj malo sam pobrkala riječi pa da ispravim da mislim da to treba biti anonimnono u hzzo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •