Pokazuje rezultate 1 do 50 od 303

Tema: Rodilište u Koprivnici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno eto i mene :)

pozdrav mamama koje već doma maze svoje i onima koje tek čekaju da svoje upoznaju

ja sam u 37. tjednu i nakon zadnjeg pregleda kod Odeha jedva čekam odlazak gore kod specijalista da saznam nekaj više.
    Odeh mi je rekao prije 3 tj da je beba veća i da je na zadak a tako je ostalo do sad pa me zanima kaj će mi reći gore. Ako sam dobro skužila to je kod nekih indikacija za carski a kod nekih ne.

Zanima me da li ste narihtavale pregled kod nekog određenog specijalista pa ste išle baš neki određeni dan ili ste išle kome god je radio?
    Trebam ići u pon ili uto pa si mislim da li da biram nekog posebno ili su svi OK?

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj oposumka prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav mamama koje već doma maze svoje i onima koje tek čekaju da svoje upoznaju

ja sam u 37. tjednu i nakon zadnjeg pregleda kod Odeha jedva čekam odlazak gore kod specijalista da saznam nekaj više.
    Odeh mi je rekao prije 3 tj da je beba veća i da je na zadak a tako je ostalo do sad pa me zanima kaj će mi reći gore. Ako sam dobro skužila to je kod nekih indikacija za carski a kod nekih ne.

Zanima me da li ste narihtavale pregled kod nekog određenog specijalista pa ste išle baš neki određeni dan ili ste išle kome god je radio?
    Trebam ići u pon ili uto pa si mislim da li da biram nekog posebno ili su svi OK?
    Pozdrav i tebi ja sam ti sad u 31 tt i dolazim na redovite preglede kod dr. u kc, nisam još bila kod specijalista a ni neću jer ću otići u vž roditi pa ti ne mogu reći nikakav savijet uz njih.
    Samo da se osvrnem u vezi sa položajem bebe na zadak, to ne mora biti indikacija za carski sve ovisi od doktora i okolnostima u kojima ćeš se nalaziti. Ima i tudnica koje su rodile prirodnim putem bebu na zadak a da im je to bilo prvo, drugo ili bilo koje dijete. najbolje bi bilo da se savjetuješ sa doktorom o tome i upitaš o svim mogućim opcijama. Još jedna informacija ima mnogo tema i priča s poroda na forumu o porodu bebe na zadak pa probaj još nešto istražiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •