Razočarana, žao mi je zbog tvog lošeg iskustva
Ma sve mi koje spadamo u to rodilište strepimo od dotičnog- dr. Scika i valjda svaka rodilja moli Boga da ne završi u njegovoj smjeni zbog svih tih priča o njemu.
Pa eto, moja seka je prije 5 mjeseci rodila baš u njegovoj smjeni i pobrala lijepo iskustvo. Njen suprug je prisustovao porodu (BEZ TEČAJA) i doktor se jako stručno i brižno odnosio za vrijeme poroda i nakon.
Ja sam rodila 2007 u vrijeme kada se dio rodilišta još preuređivao, pa nikom nije bilo dozvoljeno prisustvo partnera. No imala sam sreću da mi je na porodu bio dr Bojanić koji je čak jedno vrijeme sjedio uz mene u predrađaoni i učio me kako pravilno prodisati trud![]()
To što dr Scik hoda bez kute navodno nije neuobičajeno jer je on voditelj odjela i puno vremena tamo provodi (i kad mu je i kad mu nije smjena).
Ono što je meni osobno smetalo su katastrofalni krevet, prisustvo žohara na odjelu i pušenje u WCu (iako ne znam kako bi se to moglo spriječiti, osim da postave zaštitara ili nešto tako)
Što se tiće partnera na porodu, ja ću svog ovaj puta uzeti pod obavezno. Ako mi zabrane okrećem se i idem roditi doma! Neka misli tko što hoće.