meni se čini da naše učiteljice ovako kao i matilda, imaju zadane odokativne postotke, ja nisam primjetila pomicanje kriterija. ali opet razmišljam kako da svi budu zadovoljni - i meni se to čini nemoguće.
s druge strane, ipak ne gledam to nekako pesimistički, odnosno, ne bih rekla da bez fakulteta nema života, i ne bih rekla, a evo, ovaj reality to i pokazuje, da ako im se interesi tijekom godina promijene, ako budu imali želje za upisati faks - ne čini mi se to nemoguće.
hebi ga, upret će tih 4 mjeseca malo više i naučit.
bubica bi da upiru cijeli život, svaki dan poslije nastave da upiru. ne znam, možda im se na taj način i škola i učenje i sve skupa do fakulteta tako zamjerilo da bi sve poslali vrit.

al ako nema nekakvih nepravdi, ja sam ono - old skul što se toga tiče. ako si ti dobio 4 radi jedne greške, a njih tri su dobili 5, sori frende, mogao si i ti napisati taj diktat bez i te jedne greške neš ti muke stavit točku na kraju. ne zanima me u stvari taj kriterij previše. kako ju je onaj koji je dobio pet mogao stavit, ha? il budi sretan s četvorkom, il pazi na točke, ako učiteljica traži točke.

jadna moja djeca