Pokazuje rezultate 1 do 50 od 416

Tema: Carski rez - razna iskustva molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    I da, pripremi se na to da vaginalne rodilje otpuštaju 3. dan (tad obično sve kriziraju, po mom iskustvu, ono... tješe se ajde, bar ću danas vani), a carice 5.-ti dan, tako da budi spremna na krizu i suze 3. dana i gledaj si malo olakšat taj boravak tamo, kako god možeš, 3 dana i 5 nije isto, plus 3.-ći dan često znaju krenut i komplikacije s prsima. Sretno, neka ti bude lak oporavak, uspješno dojenje i iskustvo dobro!
    Ako je sve u redu sa bebom, mozes i nakon carskog ici doma 3. dan. Ja sam isla ovaj put doma 3. dan, nema sanse da bi ostala 5 dana kao prvi put.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je sve u redu sa bebom, mozes i nakon carskog ici doma 3. dan. Ja sam isla ovaj put doma 3. dan, nema sanse da bi ostala 5 dana kao prvi put.
    O, super, ali možda je to paradigma priv. rodilišta. Privatnici za sve stvari otpuštaju ranije (laparaskopije itd.). Mislim da su državna rodilišta još na 5 dana.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    O, super, ali možda je to paradigma priv. rodilišta. Privatnici za sve stvari otpuštaju ranije (laparaskopije itd.). Mislim da su državna rodilišta još na 5 dana.
    Da ja sam bila 5 dana u vinogradskoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •