Citiraj kahna prvotno napisa Vidi poruku
mišljenja sam da najveću utjecaj na oporavak ima samo izvođenje zahvata i način šivanja rane, kao i sterilnost samog postupka (profesionalna deformacija valjda)
ali i zdrav razum mi govori ako je nešto napravljeno pažljivo i po PS-u nebi trebalo biti problema.

Mitrovski, po tvom iskustvu čini mi se da su te dobrano 'izmesarili' i da je to glavnina razloga za tako težak oporavak

Moj rez je mali, tanki i jako 'lijep' od prvog dana.
Bilo je tih nekih kao kvrga pod kožom ali tog sad više nema (nakon 4 mj, ma i prije se povuklo)
Kad čitam tvoj post stvarno se pitam što se to samnom dogodilo. Prijateljica je 1,5mj prije mene rodila na CR i rekla mi je boljeti će te 3 dana, poslije je super. Mene je 15 dana bolilo kao i prvi, bol se nije smanjivala. Imala sam osjećaj da će mi utroba ispasti, užasno je peklo, probadalo, rezalo. Ma nešto neopisivo. U bolnici sam od bolova par puta dobila treskavicu, jednom na putu prema wc-u i jedva sam se vratila u sobu. I danas imam traumu od tih bolova. A bolilo me poprilično sigurno još mjesec dana poslije.
Druga je stvar što ja nisam kukala jer nisam takva osoba nego sam sve radila i ponašala se kao da me ništa ne boli.
Kome god sam pokazala svoj rez svi su u čudu, kvrge su još uvijek velike i zadebljana koža kao komad špage i užasno je ružan i tko god ga je vidio sad nakon 9,5mj prva reakcija je ajoooj. Rez je toliko debeli da kad obučem tajice i majcu preko vidi se debela crta.
Mislim da su me pošteno zaj....i