Stranica 15 od 65 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 3229

Tema: inseminacija

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

meni je jučer i danas OK, prošli tjedan me boljelo kao da ću svaki tren dobiti (pogotovo u petak, nisam mogla navečer zaspati od bolova)... ali prošlo je i sad me samo pika malo kod jajnika kad se naglo okrenem ili sjednem. Možda i malo previše razmišljam o tome pa još jače osjećam svaki pokret.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tikki, štoperica se ne računa kao jedan od 6 besplatnih postupaka. Samo stimulirani postupci (na AIH s klomifenima ili prirodni možes koliko god hoćes besplatno) ulaze u tih 6 besplatnih
    Posljednje uređivanje od špelkica : 14.02.2011. at 07:55

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zaboravih jos napisati da ne pucaju svi folikuli u isto vrijeme. Kad sam ja bila na AIH kod dr L AIH se i drugi dan ponavljao upravo zbog toga. Ne znam kak je sad praksa na VV, nekad se AIH ponavljao drugi dan radi bolje uspjesnosti ako koji folikul nije puknuo na vrijeme.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravih jos napisati da ne pucaju svi folikuli u isto vrijeme. Kad sam ja bila na AIH kod dr L AIH se i drugi dan ponavljao upravo zbog toga. Ne znam kak je sad praksa na VV, nekad se AIH ponavljao drugi dan radi bolje uspjesnosti ako koji folikul nije puknuo na vrijeme.
    Meni ni jednom aih nije rađen i drugi dan, a mislim da nije ni ostalim novim curama na vv. Zapravo nisam to nikada ni čula do ovog foruma. Eto zbilja nam treba puno sreće za uspješnost aiha. Sretno cure svima.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam mislila da AIH ne ulazi u besplatne postupke (tako mi je rekla doktorica). Od sestre sam dobila obitrelle i ništa mi nije spomenula da to ulazi u besplatne postupke. E onda sam za 2 dana došla na inseminaciju i dobila potvrdu da sam za postupak dobila lijekove od bolnice. kad sam pitala što to znači odgovor je bio da sam ja prihvatila njihovu štopericu i da se to broji kao 1/6 postupak i da ne brinem jel ih imam još 5!!! E tu sam se ja tražila da ako je to tako da bi voljela njima vratit tu inekciju pa da mi izbrišu to kao postupak. Tako je i bilo, MM je trčao u apoteku po ovitrelle koji smo vratili sestri. E sad jel to nešto novo pojma nemam... ja sam sad bila prvi put.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja nemam pojma dali se klomifenski aih broji ili ne. Ja sam dobila štopericu brevactid (mislim da se tako piše). Stvarno nemam pojma da li se to računa. Ajde cure ako znate javite. Ima nas dosta kojima još nije jasno.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sve mi je to tak- . Ne zna se ko pije, a ko plaća. Znam da se onda kad sam ja išla (a išla sam pod milinovićevim zakonom) nije ubrajalo i nema mi tu logike- onda bi se i ciljani sa štopericom kod soc gin ubrajali pod tih 6 besplatnih! Radila sam u zdravstvu i znam da je to jedna velika zbrka- svatko radi kak zna, a ti se snalazi! Sva sreća da neke stvari znam pa me nisu oderali. Mi smo otišli s VV i preporodili se; manja je gužva, manje se čeka, tamo smo u godinu dana jedva obavili 2 AIH. Ali doktor L i sestre su mi ostale u lijepom sjećanju

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Puno sreće cure, želim vam da uspijete !!! I sretno Valentinovo-zgrabite mužeke

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo ja mislim da se samo klomifen + štoperica ne računa u tih 6 besplatnih postupaka. ionako su to nestimulirani postupci ako se ne varam??
    trebao bi to nam neko iskusniji obrazložiti, al mislim da će mi se ako dođe do toga IVF brojiti u postupke, tih 6

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I meni je to logicno da se štoperica ne broji, a onda kad mi je sestra rekla naravno sa se broji sam se u prvi tren skoro rasplakala od muke. MM me samo pitao da kaj smo sad zbog 200 kn izgubili jednu šansu ivf od oko 5000 kn (nemamo pojma koliko stvarno dođe, on je samo bubnuonprvi veliki broj kojeg se sjetio). Nadam se da nas nisu preveslali za tih 200 kn, ok nisu neki novci, ali plaćam to zdravstveno od plaće svaki mjesec i stvarno me ljuti to što hrpu toga na kraju obavljam privatno jer te sustav praktički tjera na to! U glavnom, ako nije uspio ovaj pokusaj onda ću više zube drugi put pokazat.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Najgore što ti nitko ništa ne govori. Sve moraš sam. Da nema ovog foruma ništa ne bi znala.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Najgore što ti nitko ništa ne govori. Sve moraš sam. Da nema ovog foruma ništa ne bi znala.
    Al to je stvarno istina, da nema foruma nebi znala skoro ništa!!
    I nebi upoznala vas divne cure

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Al to je stvarno istina, da nema foruma nebi znala skoro ništa!!
    I nebi upoznala vas divne cure

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

bok cure,ja sam na strogom mirovanju. procurila jučer a doktorica da je to normalno. ja sam totalno zbunjena i u komi. ne znam što da mislim i čemu da se nadam. u četvrtak me čeka opet beta. ima li koja kakav savjet?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

katja, kod bete se obično kontrolira duplanje nakon 48 sati, tebi su tražili nakon tjedan dana? U principu bi mogla i danas izvaditi~~~~~~~~~~da bude sve ok!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

znam ja to o dupliranju ali doktorica bez obzira na krvarenje želi da betu napravim u četvrtak. čak mi je i pregled bez obzira na sve zakazan za 24.02. na VV. to krvarenje me baš uzdrmalo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ne kužim zašto ne možeš ići odmah vadit betu, mislim da nema gore od te neizvjesnosti, ali držim ti fige da bude sve ok
    evo ja imam simptom, jedini koji imam kad moram dobiti mengu tjedan dana prije, kao i uvijek živčana sam ko... baš sam luda, i najgore je kad sam se vidiš kakav si i što to znači i da će na kraju biti

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj katja35 prvotno napisa Vidi poruku
    znam ja to o dupliranju ali doktorica bez obzira na krvarenje želi da betu napravim u četvrtak. čak mi je i pregled bez obzira na sve zakazan za 24.02. na VV. to krvarenje me baš uzdrmalo
    Katja draga idi ti sutra vaditi betu. Jedan dan ništa ne znači njima, ali tebi puno. Manje ćeš se živcirati. Želim ti da je ipak uredna trudnoća. Ti si nam bila nada. Obavezno javi slijed događaja. Drži mi se.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Katja i ja mislim da je i tvoje psihičko zdravlje i mir od itekakve važnosti u trudnoći. Ako imaš priliku izvadi betu sutra, a ako se pokaže sve ok (duplanje i to) onda ju lako izvadiš ponovno u četvrtak. Bezveze je da si još dva dana u neizvjesnosti... Ja ti držim fige da sve bude ok i da se bebica lijepo primila

Mene je cure opet počeo boliti trbuh tj. negdje oko jajnika (i to desnog na kojem su mi bila sva tri folikula). Baš me izluđuje to. Stalno mislim jel to nešto znači, ako znači jel to dobro ili loše.... ma tko će dočekati betu?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Katja i ja mislim da je i tvoje psihičko zdravlje i mir od itekakve važnosti u trudnoći. Ako imaš priliku izvadi betu sutra, a ako se pokaže sve ok (duplanje i to) onda ju lako izvadiš ponovno u četvrtak. Bezveze je da si još dva dana u neizvjesnosti... Ja ti držim fige da sve bude ok i da se bebica lijepo primila

Mene je cure opet počeo boliti trbuh tj. negdje oko jajnika (i to desnog na kojem su mi bila sva tri folikula). Baš me izluđuje to. Stalno mislim jel to nešto znači, ako znači jel to dobro ili loše.... ma tko će dočekati betu?
    Mene je jutros žigalo u lijevoj jajniku. Bila je kratka ali jaka bol.Ne znam ni ja šta to znači. Pms me još nije uhvatio. Još "samo" tjedan dana do bete. Ludim. Još sam i bolesna ( imam visoku temperaturu ).

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj eva kaj ti je jako visoka temperatura? Nadam se da će ti uskoro biti bolje...

I ja sam se prehladila, boli me grlo već dva dana, a temperaturu imam povišenu a danas me još pored svega počela boljeti glava strašno. Meni su već lagano počeli PMS (?) simptomi, grudi su mi bolne na dodir i sva dam nekako "napuhnuta" u trbuhu.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pred večer mi je bila 39, sad sam skinula na 37.4. Koma. Da stvar bude bolja otišla malo prije na wc kao ono na papiru roskasto, a na gaćicama smeđkasto. Jel moguće da je implantacija. Za mengu mi je prerano. Prije će mi kasniti nego doći na vrijeme.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jesu ti radili uzv prije inseminacije? Ako ti je O bila u srijedu, onda bi moglo biti implantacijsko... menu djeluje obečavajuće držim fige da se to bebica čvrsto hvata za mamu

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

U puno slučajeva se pokazalo da upravo taj pad imuniteta povoljno utječe na ishod i veliki broj cura sa raznim bolovima između transfera i bete danas su nam sretne trudnice (zubobolja, upala desni, krvarenje iz nosa, temperatura...). Kod mene je došlo do upale desni i odmah sam posumnjala na nešto dobro, ali me bilo strah izreći na glas, ali bilo je stvarno puno cura (Ines31-zubobolja, Mojca-temperatura, Sbonetic-krvarenje iz nosa...). To su samo neke od cura koje su mi sada pale na pamet...
    Neka i kod tebe bude baš tako. Sretno!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je jutros žigalo u lijevoj jajniku. Bila je kratka ali jaka bol.Ne znam ni ja šta to znači.
    Jako su često trudnice prijavljivale takvu bol, sretno!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, iz vaših usta u Božje uši! Jutros opet brljanje kad se obrišem. Neka svjetlo smeđkasta boja. Tem.37.5.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Katja35 jesi možda vadila betu???

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Eva jako ti držim fige da su tvoji simptomi T i da te u utorak dočeka ogromna beta

Ruža kak si ti?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eva jako ti držim fige da su tvoji simptomi T i da te u utorak dočeka ogromna beta

Ruža kak si ti?
    Hvala ti draga. Ja čekam i ponedjeljak da vidim kako ćeš ti proći. Puno sreće.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ruža kak si ti?
    ja sam baš razočarana nekak, imam baš sve simptome koje imam dok trebam dobiti mengu i baš sam tužna zbog toga. Kako je s tobom??

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Eva držim fige da je to to
    Ružo kakav je to stav???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj M_i_D prvotno napisa Vidi poruku
    Ružo kakav je to stav???
    Hvala ti. Ja bih tako željela da je to to. Vidim da si ti prošla već 3 aiha. Šta je sad na redu i kad?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ružo kakav je to stav???
    baš sam jadna jer nemam nikakve simptome, osim što sam živčana i bole me noge na istom mjestu kao kad moram dobiti

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Iskreno, neznam još, AIH sam radila kod dragog nam dr.L na Vuku još po starom zakonu, planirala sam na IVF ove godine, ali odlaskom dr.L, nekako nisam odlučna što i kako.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Iskreno, neznam još, AIH sam radila kod dragog nam dr.L na Vuku još po starom zakonu, planirala sam na IVF ove godine, ali odlaskom dr.L, nekako nisam odlučna što i kako.
    Znači to da zapravo sad nemaš doktora??

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ružo, ja sam se u zadnjem postupku osjećala tako trudno, pa se pokazalo da me osjećaj vara, a tebi želim da i tebe tvoji simptomi zavaraju.

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Trenutno nemam doktora, i trenutno neznam gdje bih krenula.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ružo tak je i meni, bole me cice ko pred mengu... i trbuh me boli, ma koma totalno sam tužna jer mislim da nije uspjelo (iako znam da je još rano za znati). Kaj je najgore još sam se i prehladila i imam neku glupu temperaturu i grlobolju.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ružo tak je i meni, bole me cice ko pred mengu... i trbuh me boli, ma koma totalno sam tužna jer mislim da nije uspjelo (iako znam da je još rano za znati). Kaj je najgore još sam se i prehladila i imam neku glupu temperaturu i grlobolju.

Pa zar i ti bolesna. O jadna. Nemoj se prepuštati crnim mislima. Nije još ništa gotovo. Simptomi pms-a i menge su isti.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure drage, pratim vas i držim svima velike fige. Iskreno se nadam da će i mene uskoro mučiti ista neizvjesnost. Lijepo je znati da s nekim možeš podijeliti svoje osjećaje, a pogotovo tako slične strahove. Ciklus započeo, krenuli s odbrojavanjem, na šalabahteru zabilježeno sve što treba napraviti koji dan... Znam da vam je to već poznato.
    Sretno i čitamo se i dalje

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, pratim vas i držim svima velike fige. Iskreno se nadam da će i mene uskoro mučiti ista neizvjesnost. Lijepo je znati da s nekim možeš podijeliti svoje osjećaje, a pogotovo tako slične strahove. Ciklus započeo, krenuli s odbrojavanjem, na šalabahteru zabilježeno sve što treba napraviti koji dan... Znam da vam je to već poznato.
    Sretno i čitamo se i dalje
    Kad bi trebao biti aih? Jesi na klomifenima? Sretno.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam u Pertovoj pa molim da mi pomognete. Dali se folikulometrije i aih rade subotom i nedjeljom?

Hvala

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ptica nisam sigurna (meni nisu bile vikendom) ali poprilično sam uvjerena da oni rade za vikend kao i kad se radi IVF. Neće ti propasti postupak samo zato jer tvoj organizam nema 8 satno radno vrijeme od pon do petka. Ali zašto ne bi nazvala petrovu i pitala ih taj info? Kad sam ja išla na postupak rekli su mi da pijem klomifene od 3. do 8. dc i da 8. dc dođem na folikulometriju, nitko nije spominjao da ako bude vikend da ne dolazim.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

bila sam danas na VV i radila betu.nažalost moje krvarenje je bio spontani. ništa me nije boljelo i nisam jako krvarila. dr.A mi je rekao da bolje da je sada otišlo nego kasnije. idem opet u travnju .moram pauzirati jedan ciklus. svima želim puno sreće i nemojte se obeshrabriti zbog mene. puse svima.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bila sam danas na VV i radila betu.nažalost moje krvarenje je bio spontani. ništa me nije boljelo i nisam jako krvarila. dr.A mi je rekao da bolje da je sada otišlo nego kasnije. idem opet u travnju .moram pauzirati jedan ciklus. svima želim puno sreće i nemojte se obeshrabriti zbog mene. puse svima.
    žao mi je
    a šta ste dogovorili za travanj?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sigurno je bolje da je otišlo tako, to sam se i ja bojala kad sam imala biokemijsku, al dobro je prošlo. i ja tebi želim puno sreće, kao i svim ostalim curama na forumu
    eva133, kako je s mrljama, ima još il prestalo??

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Katja baš mi je žao... Ali opet ako je već tako moralo biti bolje da se odmah na početku dogodilo nego kasnije. Ma travanj će za tren! što ste dogovorili, opet AIH ili nešto drugo?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Katja, baš mi je žao i baš sam se rastužila.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    sigurno je bolje da je otišlo tako, to sam se i ja bojala kad sam imala biokemijsku, al dobro je prošlo. i ja tebi želim puno sreće, kao i svim ostalim curama na forumu
    eva133, kako je s mrljama, ima još il prestalo??
    Mrljice su još samo kad se obrišem, ali skroz lagano. Sad više ništa ne osjetim dolje.Ništa me ne probada. Temperatura danas konačno u normali, samo što sad kašljem i kišem. Taman ću biti kao nova 22. Kako je s tobom?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mene s lijeve strane tako probada da sam čak morala prileči. ne kužim šta je pak sad to. Nek već jednom dođe taj 22 i da se riješim toga!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •