Stranica 46 od 75 PrviPrvi ... 36444546474856 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 3728

Tema: Nakon transfera

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lily, nekako sumnjam da bi se tako nešto moglo dogoditi, a ako da, to je sigurno vrlo rijetko. No bolje da pitaš, i meni zna malo biti neugodno kad upozoravam dr-ove na dan kada treba biti štoperica, no neki već i sami pitaju kako to funkcionira kod mene i onda ispadne najbolje, naše iskustvo plus njihova stručnost...
    Što se tiče osjećaja kao da mrvica uopće nije bila kod tebe, baš tako se osjećam u ovom postupku, istina češće nije bilo tako, ali nije mi nepoznato tako da se uopće ne nadam pozitivnom ishodu. M mi kod takvog postupka stigne ranije. Ne sjećam se kako je bilo kod tebe?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A evo i cijelog mog posta, bemu, nisam znala da na ovom forumu imas samo dvije minute fore za edit...bzvz:/

Znaci iz slike koju si dobila moze se vidjeti da je embrio na svom mjestu? To mi je neobicno jer to su mikroskopske velicine
    Ako se stvarno moze snimiti i vidjeti to je onda pregenijalno...mislim onda ni ne moraju provjeravati epruvetu....

PS. Evo jedan lijepo snimljen filmic gdje se prate zbivanja u prva dva tejdna (jest prirodna trudnoca ali nakon 3-eg dana je ioanko isto)
    http://www.pbs.org/wgbh/nova/program...16_qlg_04.html

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tiki zaista se nadam da nisu pogrijesili, ali ja inace osjetim neke stvari, mislim da vecina nas osjeti osobito kad su takve stvari u pitanju. Ja oduvijek puno puno osluskujem svoje tijelo i cesto znam sto mi je i racionaliziram stvari prije nego budu potvrdjene. Naravno cesto sam i paranoicna:D i pogrijesm....s ovim nemam uopce iskustva ali ocekivala sam taj neki feeling koji je izostao. Znam da je iracionalno ali eto...
    Stvarno mi tesko kad vidim broj tvojih embriotransfera, divim se tvojoj ustrajnosti i hrabrosti i dao bog ili tko god vec da te ovog puta prati pogresan osjecaj i da je to stvaarno to!!! Samo nek te taj virus ne rastima....
    A kad smo vec kod viruca imam jos jedno pitanje...
    Otkad imamo problem, suprug pije razne suplemente a u tome sam mu se i ja pridruzila pa tako boostamo lijepo nase imunitete raznim vitamnima i mineralima, folatima i svim sto bi nam trebalo uciniti dobro medjutim....ako je imunoloska reakcija u tijelu prejaka ona ce unistiti embrio u pokusaju da se implantira, pa sad mene zanima da li bi mi zapravo trebale malo smanjiti svoj imunitet kako bi povecale sanse za trudnocu, a ne ga pojacavati? Morilo me to i prije postupka ali nisam nasla adekvatan odgovor a doc. sam u moru drugih pitanja to zaboravila pitati.....
    Inace, Tiki, ja sam mjesecnicu dobila tocno 15 dana nakon punkcije, a inace dobivam tocno 15 dana nakon ovulacije, tako da mi to ko urica stimalo bez obzira na utrogestan (iako su mi ciklusi beskrajno dugi, ali vrijedi pravilo 15 dana nakon ovulacije kad se ona dogodi tamo negdje 16 do 20-i dan). Takodjer u prirodnim ciklusima biljezim pocetak padanja BT otprilike sedam dana prije pocetka mjesecnice, pocne lagano ali neazustavljivo padadi do m. svaki dan cca. za 0.1 stupanj te mi se i to ponovilo i u ovom stimuliranom ciklusu takodjer bez obzira na utrogestan...po tome sam naslutila da od trudnoce nista...
    Vidim ti si sad na 37 i to je suuuper, samo neka potraje!!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    tu malu mrljicu i znaš da je mrvica na pravom mjestu. To je meni još puno više značilo, jer ako se sjećate, na mojem prošlom embrio transferu mrvica je ispuštena u cerviksu, nije nikada ni došla do maternice. Ja sam se nadala 2 tjedna, a zapravo bi mi bilo draže da smo odmah skužili što je bilo.
    Oprosti...a kako to znaš?
    Posljednje uređivanje od Bebel : 28.02.2011. at 20:49

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lily, eto i kod tebe isto, M stigla kao da se baš ništa nije događalo. Što se dodataka prehrani tiče, kod mog prvog postupka, ne znajući ništa, pomislila sam da moram sve odbaciti da to ne bi bilo previše u postupku, tako sam i napravila. Kasnije sam čitala svašta i koristila sve i svašta. I nakon toga pronađem mišljenje o kojem ti sada pišeš, kao ne treba pojačati imunitet raznim dodacima. Trenutno sam na folnoj i malo popijem cikle, C radi moguće prehlade, ali kad se sjetim. Inače moje godine su visoke pa je to najvjerojatnije glavni uzrok neuspjeha bez obzira na uvijek dobre zametke (biologica mi je rekla da sam po mojoj statistici već nekoliko puta trebala uspjeti). Temperatura 37 bila je ujutro, znači nakon utrića stavljenih prije spavanja pa je u to vrijeme najveća vjerojatnost za povišenu temp. Malo prije 36,5. U prethodnom postupku mi se činilo da se nešto događalo jer temp. je bila skroz povišena, osjećala sam da se nešto događa, sada ništa, a ovdje pišem o nesimptomima kako bi mi vrijeme brže prošlo i da se druge cure mogu sa svojim simptomima usporediti samnom.
    Nasmijala sam se tvom filmiću u potpisu!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tiki, ne osjecam se u poziciji da tebi ista govorim, jer moje je iskustvo s postupcima stvarno skromno (jos kad bi takvo i ostalo...) ali ako si utric stavila prije spavanja on j emoram popustiti do ujutro do mjerenja bazalne
    To sto si sad mjerila temperaturu ne znaci bas puno, osim toga nije li tebi tek peti dan nakon transfera? Po meni je upravo oih par dana sad presudno, izmjeri bazalnu sutr ujutro pa nam javi, a ja cu misliti na tebe dok budem mjerila svoju heheh (ja sam vrlo cudni pesimist sve mi je crnjak a nadam se uspjeti izmedju prvog i drugog postupka-prirodno hehehe, pa mjerim da utvrdim ovulaciju, plus LH trakica ofkors :D)
    Blago tebi kad te filmic nasmije, ja se sva raspekmezim
    Da li tebi slejdeci ciklus nakon stimuliranog zapocne depresivno? Ne mislim toliko zbog neuspjeha, nego ono da osjetis da su ti hormoni rastimani? Ja dok sam bila u stimulaciji bila sam super, al kad je jednom krenula mjesecnica pa evi i do danas uzas od neraspolozenja, placa, jada i nesanice Kao u pms, a inac emi je folikularna faza uvijek kao medeni mjesec...bas cudno....

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tiki_a
    Lily, moja su iskustva s et-om takva - nakon et-a, biolog/ica provjerava epruvetu da vidi nije li unutra ostao zametak i uvijek kaže čisto.
    ahhaaaaaa a ja sam su uvijek mislila da je nasa simpa biologica vidovita

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Nisam se stigla jučer javiti... samo da znate,da sam u tolikom šoku-još se tresem i ne vjerujem! Moja beta na 13dpt je 442,4! Koliko god ja računala,to nekako ne može biti jedna beba! Jel da? Van sebe sam od sreće i od straha.Sutra vadim sljedeću,a do nalaza ću se srušit!
    Linaxx-volim ogromne brojke, bravo!!!
    medena 8- šaljem ti zagrljaj,što reći... sljedeći je onaj pravi!
    sign- ta tvoja plačljivost mi se baš sviđa, tek je počelo
    tiki_a znam da ti je svaki dan sve duži...strpi se i opusti!
    Mislim na sve vas koje čekate, nadam se zajedno s vama i opustite se, veljača je ipak bila veljača!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tally čestitam na prekrasnoj beti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

tally beta je odlicna! To zasluzuje posebne cestitke!

Neka se pravilno podupla i neka ti bude uredna trudnoca.

Molim te, napisi svoje iskustvo i na ovoj temi: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice. Bilo bi korisno da napises tamo koje si godiste i da li su ti uz odmrzavanje jajnih stanica punktirali folikul u prirodnom ciklusu.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti...a kako to znaš?
    Zato što je pri prvom embrio transferu dr. radio bez ultrazvuka (zapravo tako je svima na VV rađeno do nedavno) i kad je mislio da je u maternici, došla je biologica s j.s. i krenuli su s transferom, da bi skužili (ne znam kako) da nisu još u maternici. Onda je dr. prošao još jedan "zavoj" i tada su ispustili embrio. Sve u svemu trajalo je jako kratko, nije bilo ni malo neugodno ili bolno, bilo je baš ono "za čas".

Nakon negativne bete, dr. mi je radio tzv. slijepi transfer, to je kada kateterom ide do maternice (bez transfera embria), kako bi vidio kakav je cerviks i prije samog transfera uvježbao put (jer što je manje traumatičan transfer, manje su i šanse da maternica uđe u kontrakcije i izbaci embrio). Čak s ultrazvukom nikako nije mogao doći do maternice, onda sam se morala jako napiti vode i napuniti mjehur, pa su me prebacili u salu i tamo dugo pokušavali i prolazili te moje zavijutke, da bi na kraju došli do maternice. Nakon što je uspio, dr. je još nekoliko puta prošao, kako bi zapamtio taj moj labirint.

Kasnije sam razgovarala s njim o tome i na neki način je priznao da je vjerojatnost da je embrio doista dospio do maternice prošli put doista mala, pošto je prošao tako lako, a sada jedva. Kod mene je stvar što je osjećaj bez kontrole ultrazvuka dr. jednak kao kad drugim curama uđe u maternicu. Teško mi je to i opisati, umjesto da je ravan ili malo zavinut cerviks, moj baš ima zavoje i pomisliš da si u maternici, a to je zapravo samo kraj jednog tunelića gdje trebaš jako zavinuti kateterom i ići dalje... Zato mi dvoje doktora nije moglo napraviti HSG i završila sam na histeroskopiji i laparoskopiji...

Iskreno, taj put sam odmah imala osjećaj praznine, baš ono da se ništa nije dogodilo.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci iz slike koju si dobila moze se vidjeti da je embrio na svom mjestu? To mi je neobicno jer to su mikroskopske velicine
    Ako se stvarno moze snimiti i vidjeti to je onda pregenijalno...mislim onda ni ne moraju provjeravati epruvetu....
    Ono što vidiš na slici je doista mala mrljica, no ona nije samo embrio, nego i malo tekućine u kojoj ga ispuste u maternicu

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam se stigla jučer javiti... samo da znate,da sam u tolikom šoku-još se tresem i ne vjerujem! Moja beta na 13dpt je 442,4! Koliko god ja računala,to nekako ne može biti jedna beba! Jel da? Van sebe sam od sreće i od straha.Sutra vadim sljedeću,a do nalaza ću se srušit!
    Linaxx-volim ogromne brojke, bravo!!!
    medena 8- šaljem ti zagrljaj,što reći... sljedeći je onaj pravi!
    sign- ta tvoja plačljivost mi se baš sviđa, tek je počelo
    tiki_a znam da ti je svaki dan sve duži...strpi se i opusti!
    Mislim na sve vas koje čekate, nadam se zajedno s vama i opustite se, veljača je ipak bila veljača!
    cestitam i ne zelim te razocarati ali meni ti je u bliznackoj trudnoci beta bila 1026 isto tako na 13 dnt!
    ali mozda ima nade ako si ti to zelis...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i ovdje cestitke tally!!!!!jupiii za veliku betu i navijamo za dvojceke!
    kod mene danas 10dnt sve po starom, temperaturu povisena i cice malo bole ali nista drugo, cak mi se cini da cice cak kao da manje bole i vec me pocela hvatat neka trema ne mogu si pomoci pa ujutro idem po test iako je rano ali prosli put je bio pozitivan na biokenijsku i betu od 27.
    jesen82 kako si ti?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    i ovdje cestitke tally!!!!!jupiii za veliku betu i navijamo za dvojceke!
    kod mene danas 10dnt sve po starom, temperaturu povisena i cice malo bole ali nista drugo, cak mi se cini da cice cak kao da manje bole i vec me pocela hvatat neka trema ne mogu si pomoci pa ujutro idem po test iako je rano ali prosli put je bio pozitivan na biokenijsku i betu od 27.
    jesen82 kako si ti?
    meni je jučer bilo koma.. mislila sam da će mi jajnici otpasti koliko me boljelo...živčana razdražljiva, mislila sam da ću dobiti m taj čas....danas se smirilo ali ih i dalje osjećam...

sise.. a one bole od prije punkcije, ali i dalje.. samo nešto manje..

napuhana sam i dalje kao balonček

molim te ne radi test sutra jer ti brevactid nije izašao iz organizma ako si ga sebi dala u nedjelju!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mene cice nikad ne bole, ni pred mengu, ni nakon punkcije, jedino znaju nešto narasti, tako da mislim da će me taj simptom zaobići u potpunosti! Samo se nadam da ću moći dojiti...

Čudno mi je što mi se temperatura nije ništa posebno povisila. Obično nakon punkcije (ovulacije) temperature mi budu u višem spektru, od 36.6 - 36,9. Jutros i jučer 36,3. Zbunj?

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

malo ste me zbunile s onim pričama o imunitetu i implantaciji, jer sam sigurna da je moj imunitet više nego dobar(već cirka 6 mj. se šopam medom, propolisom, matična mliječ, sad nedavno počela uzimati i pelud, vitamin c, voće, povrće...) i istina jer ne pamtim kad sam šmrcnula zadnji put, ali da mi zbog imuniteta izostaje implantacija to prvi put čujem!!

što se tiče moje temperature malo mi je čudna, uvijek ujutro oko 36,3 a popodne oko36,9???
    sutra pada testić definitivno, ali iskreno ne nadam se previše, jer imam sve simptome kao da ću dobiti(bolne cice, bolovi u trbuhu i križima), a daleko je petak do bete.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mene cice nikad ne bole, ni pred mengu, ni nakon punkcije, jedino znaju nešto narasti, tako da mislim da će me taj simptom zaobići u potpunosti! Samo se nadam da ću moći dojiti...

Čudno mi je što mi se temperatura nije ništa posebno povisila. Obično nakon punkcije (ovulacije) temperature mi budu u višem spektru, od 36.6 - 36,9. Jutros i jučer 36,3. Zbunj?
    vala mala ,meni je temperatura pocela rasti od petog dana i od tad nije nikad bila ispod 37

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je jučer bilo koma.. mislila sam da će mi jajnici otpasti koliko me boljelo...živčana razdražljiva, mislila sam da ću dobiti m taj čas....danas se smirilo ali ih i dalje osjećam...

sise.. a one bole od prije punkcije, ali i dalje.. samo nešto manje..

napuhana sam i dalje kao balonček

molim te ne radi test sutra jer ti brevactid nije izašao iz organizma ako si ga sebi dala u nedjelju!
    Slažem se!
    tlukaci5 to su super simptomi!

Kako cu onda znat koliko je mrvica? Nije valjda tek na UZV? I kada mogu najranije na UZV? Sad ste me zbunile...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Slažem se!

Kako cu onda znat koliko je mrvica? Nije valjda tek na UZV? I kada mogu najranije na UZV? Sad ste me zbunile...
    a što je s mojim simptomima koje si kvotala?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    vala mala ,meni je temperatura pocela rasti od petog dana i od tad nije nikad bila ispod 37
    U koje vrijeme si obično mjerila temperaturu?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Slažem se!

tek na uzv-u. i ne preporučam ga prije 7.tt kad se vidi i srčana reakcija, da se ne frikaš bespotrebno zašto srce ne kuca.

a i moja duplićka beta je bila 859 na 12. dpt. pa mislim da se tebi dobro ugnijezdila jedna mrva.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

edit: najranije, ali baš NAJranije se na uzv može kada beta prijeđe 1000, tada se valjda mogu vidjeti gv. ali to je fakat prerano, pa se zna dogoditi da se ništa ni ne vidi, pa se džabe izludiš.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nazalost tek na uzv,meni se tek sa 6 tjedana vidjela i druga gv,prvi put samo jedna.
    mislim da mozes odmah na uzv.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    edit: najranije, ali baš NAJranije se na uzv može kada beta prijeđe 1000, tada se valjda mogu vidjeti gv. ali to je fakat prerano, pa se zna dogoditi da se ništa ni ne vidi, pa se džabe izludiš.
    yes,ja sam lezala u petrovoj zbog hs pa su mi odmah po pozitivnoj beti radili uzv ali se prvi put nista nije vidjelo,drugi put jedna gv i tek treci put dve gv kad mi je beta bila vec oko 7000.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

jesen82,simptomi su idealni,hahaha!
    Ništa curke, UZV je zakon...samo ko će ga dočekat...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Slažem se!

Moj savjet ti je da ne žuriš sa UZV. Znam da si radoznala, ali uživaj u činjenici da si trudna. Što imaš od toga da ti kaže da se vidi G i ŽV. Opet imaš nemir jer nema odjeka SR.
    Ja sam prvi put išla na 5+4 i nismo vidjeli srčeko. Bila sam tužna iako svjesna da je pregled bio rano. Sutra sam prokrvarila i opet hitno na UZV i vidjelo se srčeko.
    U drugoj T smo ga vidjeli na 6+2 jer nisam htijela na UZV prije 6 tjedna.
    Strpi se i sretno

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pošto se srce vidi tek početkom sedmog tjedna ja sam čvrsto odlučila ne otići ranije na UZ jer mislim da bi dobila živčani slom da dođem tamo a nema , a to će biti 18 dana nakon bete. U Mb su mi ionako rekli ne na UZ prije minimalno 15 dana nakon ß

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma tako sam i ja, 7 plus 2-3 na prvi uzv. i srca su kucala sve u 16

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Za to vrijeme sam sigurna da mora prokucati i uopče ne želim zbog dan-dva što ću otići ranije gubiti živce. Ako sam preživjela 4 godine čakajući ovo preživjet ću još 8 dana

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Danas brojim 6. dnt - proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    Simptoma nema, i dalje je sve mirno.

tally ČESTITAM, prekrasne li bete!
    Lily, bez obzira na brojne postupke, u svakom se jednako zapitam za temp. kada bi trebala biti povišena jer ovisi o prog., o ovome ili onome, kao da mi je prvi puta. Svaki savjet dobro dođe i stalno se nauči nešto novo. Temperatura će se i dalje mjeriti, jutros 36,6 Poslije neuspjeha sve mi je zbrčkano u životu, na poslu mi se ne radi, ne zanima me ništa itd. itd. iako kao nisam žalosna...

Na redu su nam aslan, Jesen, tlukaci - bit će veselo!
    ivanova

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

znam da nisam normalna ali ja maloprije popiskila test!imala sam ga u ladici i svaki put kad otvorim ladicu kao da mi oci vadi, morala sam ga se rijesiti!pozitivan je!dvije crtice, doduse blijeda crtica. ne veselim se previse jer znam da je rano pa je mozda i od brevactida, a i prosli put je bio pozitivan na biokemijsku trudnocu pa s rezervacijom ovo dozivljavam. danas mi je 10dnt, transfer bio drugi dan nakon punkcije.znaci 12dnp.
    uglavnom vise mi ne vadi oci!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

aslan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je prava crtica

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tally: pa to je mrak...... samo sad strpljivo nigdje ne žuri i sve će biti kako si poželiš , jdneostavno mora !!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tally,čestitam na velikoj beti
    aslan za tvoju veliku betu...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Danas brojim 6. dnt - proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školski 7 dpt ... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

znam da nisam normalna ali ja maloprije popiskila test!imala sam ga u ladici i svaki put kad otvorim ladicu kao da mi oci vadi, morala sam ga se rijesiti!pozitivan je!dvije crtice, doduse blijeda crtica. ne veselim se previse jer znam da je rano pa je mozda i od brevactida, a i prosli put je bio pozitivan na biokemijsku trudnocu pa s rezervacijom ovo dozivljavam. danas mi je 10dnt, transfer bio drugi dan nakon punkcije.znaci 12dnp.
    uglavnom vise mi ne vadi oci!
    Zašto to radišššššš? Nisi mogla više gledati test kako čeka? Joj,joj
    da se taj plusić pretvori u troznamenkasti broj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A-SLAN, YESS!!!!!!
    Bebel he he

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tally, čestitam na beti! :D

mene je sinoć rasturalo kao da ću dobit svaki čas.
    danas cijeli dan ništa, i sad opet počinje.

prekosutra beta, ne znam kako ću dočekat!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sign mi smo imale isti dan transfer, kako to da ti vec u cetvrtak radis betu? meni zakazano tek 7.3.
    nakon koliko dana je bio transfer?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sign mi smo imale isti dan transfer, kako to da ti vec u cetvrtak radis betu? meni zakazano tek 7.3.
    nakon koliko dana je bio transfer?
    aslan, sign je bila u Vinogradskoj.. bez boostera i toga svega... zašto si to radiš? mislim ja neću pametovati..ali vidjela sam da ti je pokazao blijedi plus... i daj Bože da bude tamniji i beta prekrasna! ali meni je naš doc posebno naglasio da ne radim prerano da se ne bi veselili pa onda tugovali zajedno... ne znam... mislim meni je isto koma... evo sad sam mužu odtulila rundu jer mi se skupilo svega i svačega i ne znam od kuda ću isčupati snagu nakon svega što smo prošli zadnje 3 godine ako ću morati opet kroz ovo...u svakom slučaju draga znaš da navijam za tebe!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku

tally ČESTITAM, prekrasne li bete!
    Lily, bez obzira na brojne postupke, u svakom se jednako zapitam za temp. kada bi trebala biti povišena jer ovisi o prog., o ovome ili onome, kao da mi je prvi puta. Svaki savjet dobro dođe i stalno se nauči nešto novo. Temperatura će se i dalje mjeriti, jutros 36,6 Poslije neuspjeha sve mi je zbrčkano u životu, na poslu mi se ne radi, ne zanima me ništa itd. itd. iako kao nisam žalosna...

Na redu su nam aslan, Jesen, tlukaci - bit će veselo!
    ivanova
    tiki ja posebno navijam za tebe... uistinu se hrabrica šaljem ogorman najveći kiss što postoji

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jesen82 navijam i ja za tebe i za sve nas ovdje! znam kako ti je, mi evo prozivljavamo 7-mu godinu borbe za bebaca pa ja nekako navikla i na lazne plusice i svasta nesto pa cu se i ovaj put valjda nekako pomirit sta god bude!
    u petak cu jos ponovit test pa ako bude opet s dvije crtice onda beta hcg u subotu.
    ta tvoja placljivost mi bas mirise na trudnicu! hm mozda se nadjemo u bolnici s istim danom poroda!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

U koje vrijeme si obično mjerila temperaturu?
    mjerila sam ujutro prije nego cu staviti utrogestan ,popodne isto prije nego sto stavim i tako uvece ,ali znalo mi je pasti na pamet svako malo da mjerim iz dosade i uvjek je bila povisena ,znaci nikad ispod 37

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Tako je i meni bila cijelo vrijeme 37 37,1 37,2 nikad ispod, bez obzira na utriće

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jeeeiiijjj!!!
    Uspjesi iz smrznutih stanica me posebno razvesele!!
    Cestitam Mijauuuu

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ValaMala, Sutra ce narasti
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 01.03.2011. at 23:15

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

jesen82 navijam i ja za tebe i za sve nas ovdje! znam kako ti je, mi evo prozivljavamo 7-mu godinu borbe za bebaca pa ja nekako navikla i na lazne plusice i svasta nesto pa cu se i ovaj put valjda nekako pomirit sta god bude!
    u petak cu jos ponovit test pa ako bude opet s dvije crtice onda beta hcg u subotu.
    ta tvoja placljivost mi bas mirise na trudnicu! hm mozda se nadjemo u bolnici s istim danom poroda!
    draga da samo znaš koliko navijam za tebe

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

PS. Evo jedan lijepo snimljen filmic gdje se prate zbivanja u prva dva tejdna (jest prirodna trudnoca ali nakon 3-eg dana je ioanko isto)
    http://www.pbs.org/wgbh/nova/program...16_qlg_04.html
    Fascinantno!!!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2011. at 09:17

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno nakon transfera

nova sam na forumu dugo vas citam ali se nisam nikako javljala i ja cekam svoju betu 08.03 ovo nam je drugi pokusaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •