Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sign mi smo imale isti dan transfer, kako to da ti vec u cetvrtak radis betu? meni zakazano tek 7.3.
    nakon koliko dana je bio transfer?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    sign mi smo imale isti dan transfer, kako to da ti vec u cetvrtak radis betu? meni zakazano tek 7.3.
    nakon koliko dana je bio transfer?
    aslan, sign je bila u Vinogradskoj.. bez boostera i toga svega... zašto si to radiš? mislim ja neću pametovati..ali vidjela sam da ti je pokazao blijedi plus... i daj Bože da bude tamniji i beta prekrasna! ali meni je naš doc posebno naglasio da ne radim prerano da se ne bi veselili pa onda tugovali zajedno... ne znam... mislim meni je isto koma... evo sad sam mužu odtulila rundu jer mi se skupilo svega i svačega i ne znam od kuda ću isčupati snagu nakon svega što smo prošli zadnje 3 godine ako ću morati opet kroz ovo...u svakom slučaju draga znaš da navijam za tebe!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    aslan, sign je bila u Vinogradskoj.. bez boostera i toga svega... zašto si to radiš? mislim ja neću pametovati..ali vidjela sam da ti je pokazao blijedi plus... i daj Bože da bude tamniji i beta prekrasna! ali meni je naš doc posebno naglasio da ne radim prerano da se ne bi veselili pa onda tugovali zajedno... ne znam... mislim meni je isto koma... evo sad sam mužu odtulila rundu jer mi se skupilo svega i svačega i ne znam od kuda ću isčupati snagu nakon svega što smo prošli zadnje 3 godine ako ću morati opet kroz ovo...u svakom slučaju draga znaš da navijam za tebe!
    tako je, za razliku od aslan i jesen, ja sam zadnje primila štopericu još 14.2., tako da ja već sutra mogu na betu (12.dan).

uh, toliko me počela lovit panika, više me ni cice toliko ne bole, a nažalost, boli me glava, kao i obično prije menge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •