Pokazuje rezultate 1 do 50 od 208

Tema: Priorix ili MoPaRu ????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni kao roditelju za odluku cijepljenja priorixom bilo je dovoljno ovo kratko objašnjenje u školskoj: "gospođo, priorix vam je pročišćeno cjepivo, nemate nuspojava, a od ovog domaćeg moguće su nuspojave". Kakve i kolike nus pojave - nisam ispitivala. Meni je dovoljno. Niti sam čačkala dalje, niti imam namjeru. Za tih 80kn neću propasti. Tako je, btw, odlučila i većina roditelja koja su jučer ujutro bila tamo.
    Mozda smo povrsni ili što već, al kad mi ovo kaže liječnica spec. škol. medicine, barem meni to je dovoljna info.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    meni kao roditelju za odluku cijepljenja priorixom bilo je dovoljno ovo kratko objašnjenje u školskoj: "gospođo, priorix vam je pročišćeno cjepivo, nemate nuspojava, a od ovog domaćeg moguće su nuspojave". Kakve i kolike nus pojave - nisam ispitivala. Meni je dovoljno. Niti sam čačkala dalje, niti imam namjeru. Za tih 80kn neću propasti. Tako je, btw, odlučila i većina roditelja koja su jučer ujutro bila tamo.
    Mozda smo povrsni ili što već, al kad mi ovo kaže liječnica spec. škol. medicine, barem meni to je dovoljna info.
    To su u školskoj medicini rekli??????? Nemrembolivit!?!?!?!

Naravno. Ako ti liječnik u školskoj, koji treba cijepiti dijete kaže tako nešto, nema druge nego odlučiti se za Priorix.

(ipak, kad ponovno vidiš tu doktoricu školske medicine, reci joj da neki tamo anonimus na forumu kaže da ona valja gluposti ....ako je stvarno tako rekla)
    Posljednje uređivanje od mujica : 11.03.2011. at 15:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •