Cromy.....ja idem 04.04. na kontrolu kod svoje doktorice u Petrovu. kad sam rodila, prije točno 4 tj. došle je do mene u sobu, sjela na krevet i rekla mi da je to najgora moguća stvar koja se može desit. to je nesreća koja zadesi ženu, i njih jkao doktore, jer nemogu predvidjet, kad krene akutno, nemogu spasit. budući sam ja ostala trudna IVF-om, rekla mi je fizički da mogu u postupak u 10-om mjesecu , a da bi do tada volila napraviti sve pretrage, briseve pa možda i bris maternice. e sad, kako će se postaviti prema novoj trudnoći, dali preventivno raditi serklažu, dali me u neko određeno doba staviti na antibiotike...rekla mi je da je to sve lutrija i u Božjim rukama! ja vjerujem da je tako!! dal će se opet ponoviti....mislim da nema pravila. mi smio imale isti slučaj...i meni je prolobiro vodenjak zbog upale plodovih ovoja! krenulo je sa vršak prsta uloživa...radila sve moguće briseve...sve uredno, došla za 2 tj na kontrolu sa tim nalazima, za prst prohodna! tjedan prije toga su počele lagane kontrakcije za koje sam bila uvjerena da je beba! ostavila me u bolnici sa kontrole. drugo jutro mi uveli tokolizu, vadili krv, crp 10.......kontrakcije su se nastavile pod tokolizom, uveli mi antibiotik...odma je posumnjala u tu upalu...plan je bio napraviti serklažu. doktorica je došla do mene i rekla mi suznih očiju: ja da sam tebe zašila...živa bi se pojela! onda su krenuli jaki bolovi, pregledali me, vodenjak prolobiro veličine šljive...završila u rađaoni na dripu....ništa. crp 52, uveli mi trojnu terapiju.za dan, crp pao na 26, vratili me na odjel.....ja sretna jersam bila uvjerena kako smo se ja i moja jaka cura spasile.crp 12. za dva dana sam počela osjećati neki pritisak dole! došo je ručak i ja sam se na krevetu okrenula...kad ono iscjedak, sišla sam s kreveta na wc....kad to rozno, pozvala sam sestru...odmah na pregled, vodenjak prolobiro već veličine jajeta. opet u rađaonu. pregled.....cerviksa još ima, ako ne curka plodna voda....serklaža. napravili test....curila je. tad sam rekla neka se samo čim prije završi. dobila sam injekciju za poticanje trudova...koja me ubila! eto...to je moja priča. jesam se raspisala