Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno dr. Pavan Jukić

Drage cure!Evo nakon višegodišnjeg bezuspješnog iščekivanja bebača primorani smo javiti se na VV za prvi pregled,međutim umjesto preporučenog dr Alebića koji je na putu upravo 8.dan c naručili smo se kod dr. Pavan Jukić. Zanima me da li je iskusna dr.jer nisam naisla na njeno ime u dr temama,pa ako je tko bio kod nje da mi javi Hvala

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj angel0 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure!Evo nakon višegodišnjeg bezuspješnog iščekivanja bebača primorani smo javiti se na VV za prvi pregled,međutim umjesto preporučenog dr Alebića koji je na putu upravo 8.dan c naručili smo se kod dr. Pavan Jukić. Zanima me da li je iskusna dr.jer nisam naisla na njeno ime u dr temama,pa ako je tko bio kod nje da mi javi Hvala
    draga angel0
    prije svega, dobro došla k nama

obzirom da je na ovom forumu pravilo da se pitanja vezana za pojedinu kliniku (i njezine liječni(k)ce) postavljaju na temama klinikama pripojila sam tvoje pitanje o dr. Pavan Jukić na ovu temu

i iako sam kasnije vidjela da si postavila slično pitanje i na samoj ovoj temi, podižem ga jer su oba pitanja ostala prilično gore...obzirom da su se cure raspisale danas popodne, pa da ne bi prošlo neprimjećeno...

...eto, angel0, nadam se da će ti cure znati nešto odgovoriti

Citiraj angel0 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam dali je ok ovako se ubaciti pa odmah da se ispričam ako nije.
    i naravno da je ok, ali bilo bi lijepo da nam, ako ti nije teško, napišeš i nešto o sebi i svojoj dijagnozi i sl.

nadam se da ćeš se, nakon pročitanih pravila i malo uhodavanje, brzo snaći na našem forumu
    Posljednje uređivanje od BHany : 31.03.2011. at 21:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •