Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ujutro sam bila gore i imam 7 folikula,malo sam u šoku jer je pričao o 2-3 pa 4,a jutros 7-bila na menopurima
    večeras štoperica u 21.15,subota punkcija pa ćemo vidjeti...
    inače gore danas nije bilo gužve,ali opet ja sam već oko 9 bila gotova
    javim se u subotu ako preživim

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Vala, nisam sigurna koliko ti u Ljubljani zamrzavaju embrije, nisam baš sigurna da je to kod njih standardna procedura pa se raspitaj prije na pdf-u Slovenija o mogućnostima zamrzavanja u Ljubljani. BIla bi šteta dobiti veliki broj j.s. koje će ti u LJ sve oploditi i ne zamrznuti višak. Vidiš, Amyx je na Vuku imala veliki broj j.s. ali u zadnjem postupku mi se čini da joj nisu ništa ni zamrznuli, ama baš ništa... pa ti budi pametan. Ustvari držim fige da ti LJ i ne treba..
    Inače ima nekoliko pokazatelja koji mogu biti indikativni za reakciju žene na stimulaciju, jedan je AMH, drugi je broj antralnih folikula, pa FSH, etc. Nažalost nije sve tako jednostavno u načinu stimuliranja ili u predviđanju kako će tko reagirati. Amyx je imala uvijek hiperstimulacije i to stvarno jake, ali na Menopure recimo uopće nije reagirala pa je taj postupak prekinut. Ti si očekivano trebala hiperstimulirati ali na kraju ipak nisi. Svakako je IVF učenje i na pokušajima i greškama. Zato bi s tobom doktor možda sljedeći put išao s nekom drugom stimulacijom. By the way, protokol je ipak u domeni liječnika a ne biologa.
    Amyx, sorry što te stalno spominjem, no ipak si školski primjer PCOS-a.

Eva, onda dalje u dogovore s doktorom, vjerujem da nakon klomifena ne treba odmarati mnogo ili uopće a gužve na Vuku i nema tako da se ne mora čekati par mjeseci do pola godine kao prije na stimulirani postupak.

Šta je s Tomislavom?
    Ocito je da nekome ne smrzavaju a nekome ne, meni su zamrznuli 7 js, ja sam jos uvjek na cekanju, u utorak idem vadit betu pa cemo vidjeti, necu test radit namjerno

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ima li koga gore sutra, ja sam tamo već u 7:30 na pregledu (srebrni lančić sa srcem), pa ako tko hoće malo ubiti vrijeme, javite mi se!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    ujutro sam bila gore i imam 7 folikula,malo sam u šoku jer je pričao o 2-3 pa 4,a jutros 7-bila na menopurima
    Bravo draga, pa to je prekrasno! Puno sreće u subotu i nadam se da će biti i 7 lijepih jajnih stanica! Nemoj se ništa bojati, meni je bila strašna punkcija uglavnom zato što je bilo toliko malih folikula koje je puno teže i bolnije punktirati, a to nije tako često. Ja vjerujem da su tvoji folikuli onako pravi, veliki i da će to proći za čas! Javi nam svakako što prije ćeš moći! Što primaš danas, brevactid ili decapeptyl? Primijetila sam da u zadnje vrijeme svi dobivaju decapeptyl

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sezen prvotno napisa Vidi poruku
    Bok....
    i ja sam na punkciji u subotu, tj. sutra pa se vidimo........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •