Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
samo da velim da je vjera najmanji problem. nama u novom zagrebu ispalo da NEMAMO KUHINJU. naime, veli naš popisivač, ako nam kuhinja nije zidom odvojena od ostatka stana/soba računa se kao da živimo u stanu u kojem ne postoji jer dnevni boravak/trpezarija/kuhinja ne mogu bit kuhinja jer se ne može izračunat površina same kuhinje?!?!?!?!?! i on nama brojio hodnik kao posebnu sobu!
Meni vjera ionako nije problem; pa je li drsko od mene ako zamolim za kakav link na kojem su pitanja za popisivače. Nas neće biti kod kuće u vrijeme popisa. Prošli puta je MM na netu pronašao pitanja, mi smo napisali odgovore i potpisali se. Baka i deda su to predali popisivaču i sve je bilo OK.
A sada ako ne odgovoriš na neka pitanja, kaže da su kazne od 300 -800 kn. Jadni moji mama i tata, stari su. Bojim se da oni uopće niti ne razumiju što su to istospolne zajednice. Kako će reći svoj stav o tome? Pomogla bi mi popisna pitanja da ih malo pripremim, da ih ne kazne visinom jedne mirovine...baš kao što je rekla Cvijeta...bojim se popisa...da nekog od mojih ne opale po džepu.