A Lidl u Mađarskoj? Jel kupuje tko?
Posljednje uređivanje od angelina_2004 : 06.04.2011. at 12:35
Od sutra idu čistači na paru, čak i nekakva četka:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_19452.htm
Od sutra 07.04. u Lidlu je praškasti Formil aktiv u kutiji od 8,5 kg za 100 pranja po cijeni od 69,99 kn.
Miris je cvjetni, Blossom fresh. Piše univerzalno sredstvo za pranje, efikasan već od 20oC.
Ima li tko iskustva s tim praškom? Vrijedi li to kupiti?
Vrijedi što se tiče cijene, ali kako pere? Da li se dobro otapa? Da li ostavlja tragove na tamnom rublju?
Da li je tko kupio čistač na paru koji se prodaje od danas? Da li ste probale? Evo ja kupila i jedva dočekala da probam a kad ono pušta paru tak da mogu slobodno ruku držat ispred.Možda moj ne valja, pa ako je tko kupio i da mu valja molim da se javite, jer ću inače morat vratiti. E da, usput kupila onu bežičnu peglu, a bežična je PUNE 2 MIN, I ONDA MORA NAZAD DA SE ZGRIJE NA POSTOLJE.. Nije mi baš good day...
Drage da li je tko kupio onaj čistač na paru? ja sam ga kupila danas i para ide minimalno, i traje 5 sec i onda se opet zagrijava... Molim da se javite ako je ko kupio i da ste zadovoljne, jer mene palac boli od stiskanja ...![]()
Ja kupila onaj cistac na paru i skroz mi je bezveze. Ok., nisu neke pare, ali sam ocekivala da uz tu paru izlazi vise vlage, da je jaca, ma nemam pojma sta sam ocekivala ali to nije ovo.ma bas mi je zao![]()
Meni je mama neki dan komentirala kad sam joj donijela njihov novi prospekt i pokazala čistač da bi bolje primjerice očistila pločice u kupaonici nakon što se otušira mm (15-ak min s dosta toplom vodom, pa dosta upari prostor), jer da Lidlov ima samo 3 bara, tako da mislim da je to stvarno - to![]()
Moj čistač na paru istjera svu prašinu iza radijatora na pod. Dovoljno je snažan.
Mislim cure da vi ipak nešto krivo radite. Da, moj je čistač iz Quelea ali je kineski, opći dojam je - poluproizvod...svejedno mi dobro posluži.
Ja ga kupila jučer danas već reklamirala tamo piše 30 sec zagrijavanje a moj se zagrijava minimalno 5 minuta. I još curi na spojevima voda.
danas sam vidjela neke čistače u metrou. electrolux i neke druge marke. jel netko to probao?
Zar nije Lidl imao u najavi za pon komplete 5 kom gaćica za djecu za male novce?!
Sad gledam i nema ih. Samo potkošulje?! Ili sam ja nešto pomiješala ili su to maknuli.... šteta...
Ja se ne sjecam najave paketa gacica... Ali vidim da je jedna potkosulja 29,99 jos pred 3 mjeseca su bili paketi gace+potkosulja 19,99, pa 22,99 a sad vec jedna potkosulja 29,99
I mala majcica kratkih rukava 37,99A pred zimsku sezonu se sjecam da sam kupila paket od 3 jako zgodne dolcevite s dugim rukavima za mislim 59,99 tj 20kn/kom i super su nas posluzile cijele zime... One zgodne proljetne jaknice su se pojavile samo jednom a prije su takve stvari znale vise puta u sezoni biti na akciji...
Lose, lose... taman sam pocela zalaziti i kod njih (nisu mi bas pri ruci) a sad mi se cini da cu ponovno prestati. Ovo nije bas povoljno...
Kupila parni čistač, ručni.
Čini mi se da ću ga vratiti. Naime, ručicu ne smiješ držati dulje od 1 sekunde pritisnuto, tako da nema efekt kao onaj na TV, da para šišti, nego samo ps - ps - ps isprekidano parenje.
Kakav je postupak kod vraćanja? Imam račun, sve sam zapakirala kako je bilo, jel to to?
meni lidl nije blizu... i jako me zivcira to sto NIKAD nema robe po koju sam dosla... zadnje nije bilo pekaca kruha
tako da vise tamo ne namjeravam ici, samo potrosim gorivo i vrijeme uzalud
Što se tiče reklamacije oni ti tam ispune neki papir gdje ostaviš svoje podatke a nakon toga ti se jave kroz koji dan tak su meni rekli, sad čekam.
Ja sam došla danas ujutro taman na otvaranje zbog potkošulja, a onih majica (2 za cca 38,00 kn) je stvarno bilo malo odmah u startu, mislim 12-15 komada , znači za svaku veličinu 4-5 kom, i naravno da ih onda za 10 min više nema.
Ja sam gledala za dečke pa pretpostavljam da je tako bilo i za curke.
I brdo stvari zbog kojih smo išli tamo više nema, i kao što ste već napisale, sve poskupjelo, ali to je i po drugim dućanima![]()
Jel do Lidla u Sloveniji treba vinjeta?
Ja sam im to pitanje postavila mailom, a evo i odgovora:
Poštovana gospođo,
nastavno na Vaš upit u vezi povrata kupljenih proizvoda, ovim putem želimo
Vas obavijestiti kako je u roku od 30 dana od dana kupnje uz predočenje
računa moguće izvršiti povrat neprehrambenih proizvoda, ali isključivo
ukoliko se radi o proizvodu čija je vrijednost manja od 500 kn te ukoliko
kupac za isti ima originalno pakiranje.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju, a u nadi da smo Vam ovim putem
pružili potrebne informacije, srdačno Vas pozdravljamo.
Lidl Hrvatska d.o.o.k.d.
Ja ipak kupila majiceNisu lose za 19kn/kom. Ja inace za to uvijek idem u Lidlu u Vukovarskoj jer tamo nadjem i u "kasno" doba od 11,12h (kao jucer) a ponekad i koji dan nakon prvog (ako dobiju nove zalihe).
U ostalim cesto stvarno nema nicega vec nakon prvih sat vremena![]()
Danas sam kupila tri para čarapica za 15 kn. Od četvrtka choco nussa 8.99 kn-a
Kratke hlačice iz kataloga za dečke i curice im nisu stigle, ali su za curice ponudili neke zamjenske.
Gaćica za curice nije bilo, a za dečke da. Nisu mi nešto, ali mi je falilo pa sam uzela. Nisu iste kao one koje su bile u kompletu s potkošuljama.
Ja sam svojima dosta robe kupila jer je još uvijek povoljnije, bar dok ne krenu sniženja po drugim dućanima.
Koliko je sada maslac u Lidlu u Hr?
Intersparov Bohnec sam jučer platila 13,5 kn.
I kad budu W5 za suđericu all ine one na sniženju, molim dobru dušu da dojavi. Ja se trudim smanjiti posjete Lidlu jer previše potrošim na slatkiše.
Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 14.04.2011. at 20:42
Nisu Lidlove, ali vidim u Mullerovom katalogu Blink tablete su snižene na mislim 21kn (40 kom.)
Zovu se 10-u-1![]()
1.čistoća
2.blistav sjaj
3.funkcija soli
4.efikasno uklanjanje naslaga
5.zaštita staklenog suđa
6.njega stroja
7.neutralizacija mirisa
8.djelovanje na niskim temperaturama
9.visoki sjaj inox i srebrnog posuđa
10.efekt sušenja
fali samo: stavljanje suđa u stroj i spremanje na police
evo samo čisto da znate da nemožete baš sve artikle tražiti da vam dostave ako ih je ostalo u drugoj prodavaonici...
Poštovana gospođo ..........
ovim putem želimo Vas obavijestiti kako je narudžbu artikla iz aktualne ili
neke prošle ponude u najbližu filijalu moguće izvršiti isključivo ukoliko
je pojedinačna vrijednost željenog artikla veća od 149 kn te ukoliko istoga
još uvijek ima na zalihama.
Posljednje uređivanje od Lucas : 14.04.2011. at 21:36
ja sam tražila šarafcigere za 40 kn
i uredno su mi poslali popis trgovina u kojima su ostali pa da se prošetam do tamo....
jest da je to cca 30ak km dalje al bože moj... :/
eto, ostala sam iznenađena...
Maslac je digla čak i Križevačka mljekara na Dolcu :/ Sada je 35 kuna (što je ipak još uvijek najjeftinije).
Bio je 30 kn do prije 2 tj., a oko nove godine 28
Eto, baš mi je drago
I sad kad je kila 35 kuna i dalje je najpovoljniji, sljedeći je Veronikin 40 kn za kilu![]()
danas sam u Lidlu u V. Gorici vidjela da su u par košara stavili ostatke nekih prijašnjih akcija pa je između ostalog bilo i bandaža za lakat
molim vas ako u negdje vidite bandaže za koljeno da javite, treba mi, a njihove su bile dobre i jeftine
Nakon direktne usporedbe cijena koje sam platila u Lidlu u Sloveniji s lokalnim Lidl cijenama (znači IDENTIČNI proizvodi), isplati se prošetati. Ono što sam u Sloveniji platila 338 kn, ovdje bih platila 478. Eto.
Inače ne kupujem eure za taj shopping nego plaćam Maestro karticom, a obračun mi dođe po srednjem tečaju banke.
kupila u subotu neke cornflakese s cimetom, u kutiji budu 2 paketa, znači 750g, i mljec su, za 15kn, ali opet, ja sam ovisnik o cimetu...standardno smo kupili 6 onih slatkača kao king, za nekih 17kn, mljac, neki plavi gel, onak veliku piksu za 8kn, mm oduševljen, iako je skeptičan, ali to koristi njegova frizerkatak da...e da, kupimo i ona kao tortica sa hrskavom čokoladom unutra, mislim da je 17kn, kao straus, samo kaj je to po meni smrznuti šlag sa čoksom, ali on koji ne voli baš slatko, ovo bi mogao papati svaaaaki dan, i fakat je fino...gotove pice su klasične, ali ima jedna, inferno piše, kao pakao, i nacrtana vatrica- e pa pametnome bi to dalo do znanja da je jako ljuto, ali mi volimo ljuto pa smo najpametniji-
ispada da je ipak preljuto...ali pročisti sinuse...
![]()
Meni je smrznuta pizza iz Lidla jako loša, ima grozno začinjenu rajčicu... ali ako netko ide u Eurospin, njihova smrznuta pizza (isto zna biti po smješnoj cijeni) je odlična. I što je najbolje, napravim ju u mikrovalnoj, bude gotovo za manje od 10 minuta.
OT - je li netko doma radio polugotovu pizzu pa da ju zgotovim kao te kupljene? Može li se?
zato sam napisala da je klasična, kad su meni one sve- iste...suhe i tak nekak đonaste...ja sam znala prije napraviti pizu u onom crnom velikom plehu, i ispeći je na pola, jedno 10 min u zagrijanoj pečnici, max 15 min, onak odokativno, pa kad se ohladi narezati na porcije i smrznuti, pa kad smo htjeli brzinsku klopu, samo izvadiš, odstoji dok se zagrije poćnica malo, ali možeš ju i odmah ubaciti, i spečeš do kraja- nije ista kao da ju pečeš odmah svježu, ali je 100x bolja od kupovnih...
ja u zamrzivaču imam podravkine kore za pizzu (za sad se pokazale puno bolje od leda i klare). vrijeme pripreme - 15 minuta (s pečenjem).
uključim pećnicu, i dok se ona ugrije - ja već imam natrackan paradajz, nariban sir, šunke ako ima ok - ako nema može i bez nje, i gore šampinjoni. peče se 7-8 minuta...
kad smo već kod pizze, mislim da ću si ju sad ići napraviti... ogladnila sam od čitanja..
![]()