Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pitam za estrogen zato što se endometrioza njime hrani, pa ne znam koliko ga je pametno uzimati. Ali opet kad se tako gleda ima ga i u hrani...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Samo se nadam da bi sada probali taj nekakav polustimulirani da bar dobijemo 2 stanice
    E sada je fakat vrijeme da zovem Ljubljanu

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

linalena baš mi je žao . Ovo ti je pravo vrijeme za Ljubljanu .!

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Pitam za estrogen zato što se endometrioza njime hrani, pa ne znam koliko ga je pametno uzimati. Ali opet kad se tako gleda ima ga i u hrani...
    gle..i mene endometrioza pere..minimalna, laparoskopiju sam imala u 7/2010..pitala sam i ja gyn-a zbog dhea, estrogena i endometrioze, ali on mi je dao zeleno svjetlo. ali meni je dhea-s bio skroz nizak, a hormoni bili u disbalansu..estrogen je bio cak prenizak da bi uopce doslo do kvalitetne ovulacije.
    zbog toga je i dosla preporuka od gyn-a za dhea, a u drugoj fazi ciklusa progesteron, progesteron zbog jacanja lutealne faze koja mi je bila slaba tocka i zbog endometrioze..
    slucajnost ili ne, hormonska slika se otkad uzimam dhea ustabilila kako u folikularnoj fazi, tako i u lutealnoj fazi..estrogen nije prekomjerno visok, gledajuci referentne vrijednosti mogao bi biti i visi..ali je U NORMALI..
    naravno da bi za endometriozu bilo najbolje biti citavo vrijeme pod gestagenima..ali obzirom da se hormonska slika treba ustabiliti da bi doslo do trudnoce, onda je i estrogen od vaznosti..

s druge strane, ako dhea zaista po nekim studijima utjece na kvalitetu stanica, onda to i u okviru IVF-a moze biti samo od prednosti..jer bestija endometrioza utjece negativno na njih..i na kvalitetu i na kvantitetu..ajdontnov...
    Posljednje uređivanje od spodoba : 15.04.2011. at 14:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •