i samo još jednom -ne može svatko biti učitelj bez obzira na količinu znanja- nisu svi ljudi sposobni prenjeti znanje na drugoga pa bili to i roditelji, nisu to sposobni ni mnogi učitelji, a pogotovo profesori

- za to je potreban "dar", talent, pedagoška metoda, kreativnost i nešto edukacije
- ni naši učitelji na faxu ne uče kako prenjeti znanje, uče samo znaja koja moraju prenjeti,poučavati-ali ne i kako ( to meni smeta)
- zašto mislite da bi roditelj bio nužno bolji učitelj
-stric mi je završio FER i još par ispita da može predavati na srednjoj školi- ubrzo je odusta jer je čovjek uvidio da on ne umije prenjeti to znanje na učenike, a da to njima bude zanimljivo i shvatljivo
-meni je davao instrukcije iz matematike i ja ništa ne bi kužila, a kolegica iz razreda bi mi objasnila u 5min

-Montessori i Waldrofski način školovanja koji ja podržavam u potpunosti- nažalost je pokazao u većini slučajeva da se takva djeca poslije jako teško prilagođavanju učenju u srednjim školama i fakultetima- kakve mi nažalost danas nudimo- zato mislim da bi to tako išlo i s školovanjem od doma

-dok se ne promjene naše škole, metode učenje i poučavanja mislim da za većinu djece ovakav model učenja od kuće, ne bi bio dobar- a za povućenu djecu čak i loš