Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

O Njemačkoj - zanimljivo mi je da nema homeskulinga u zemljama gdje je visoko (a vjerojatno i niže) obrazovanje besplatno (ok, gotovo besplatno), kao u njemačkoj itd. Razmišljala sam kako što više slobode dobivamo to je više moramo plaćati.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Čokolina prvotno napisa Vidi poruku
    O Njemačkoj - zanimljivo mi je da nema homeskulinga u zemljama gdje je visoko (a vjerojatno i niže) obrazovanje besplatno (ok, gotovo besplatno), kao u njemačkoj itd. Razmišljala sam kako što više slobode dobivamo to je više moramo plaćati.
    sloboda je jedan relativan pojam.
    pred nesto vremena je jedna njemacka obitelj (baptisti ili slicno) trazila i dobila azil u USA, jer u nemackoj ne smiju svoju djecu obrazovati kod kuce. to je slavljeno kao sloboda, te ljudsko pravo svakog pojedinca. s druge strane i zagovornici nekontroliranog posjedovanja oruzja kod kuce u americi, ta prava brane opcoim pravima pojedinca. "rezultate" u formi pobijene i ranjene djece i profesora masakrima poremecenih pojedinaca u americkim skolama, vidimo i cujemo posredstvom medija barem jednnom godisnje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •