-
Ja poštujem Gradski ured za obrazovanje pa ću ja sukladno njihovom pozivu dostaviti dokumentaciju u propisanom roku tj predat ću je 29 ili 30.06. To što oni ne poštuju mene to je drugi par rukava. Ali uplate ću vršiti u skladu sa zakonom i odlukom gradske skupštine tj 200 za malog i 400 kn za velikog. I nakon toga ću ih svaki mjesec pismeno obavijestiti o nepodudaranju njihove odluke sa zakonom i priložiti im brdo odluka i izvadaka iz zakona.
Nije mi jasno zašto je Dalićka bitnija od druga dva ministra? Kaže Kojić da je njihovo pitanje bilo vezano uz izvršavanje proračuna. Pa su to valjda pitali Fuchsa? Mogli su to pitati i moju babu, ima jednako veze s time kao i Fuchs koji je jedino mogao odgovoriti ono što je i odgovorio.
Ja nekako mislim i ako Dalićkin odgovor bude da je odlukom skupštine ugrožen proračun pa ova gadarija prođe da prolazi za perod od 01.07-31.12. A nakon toga skupština opet može donijeti odluku o cijenama, a onda bi Bandić morao predložiti proračun za sljedeću godinu u skladu s tom odlukom. Jer ako on sve riješava prijedlogom proračuna, on može i predložiti da grad uopće ne subvencionira cijenu vrtića nego da roditelji moraju uplatiti svih 880 mil kn. Time je onemogućeno pravo skupštine iz čl 48 zakona o predškolskom odgoju da određuje cijene vrtića.
I ako nekim čudom zaživi ova svinjarija i ne bude skupljeno 170 mil.kn predviđenih proračunom, što ćemo onda s tim istim proračunom?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma