-
Ja ne znam koliko je prof. Kraus educiran da to radi, ali mi se čini da se tu svatko upušta u te operacije a ne bi trebao.
Tiko tvoju priču sam i ja i svi ostli pročitali već 20 puta valjda i znamo napamet što se dogodilo već. To što je tebi prof. B. rekao ne znam i ne znam koliko si ga slušala jer je nama uredno objasnio sve mogućnosti, da se može uvijek popraviti samo ovisi u koje doba i da postoje druge metode ako se potroši koža oko glavića. Ne znam zašto bi nama ispričao sve a tebi za inat lagao. To ne vjerujem. Ali ne možeš me uvjerit da je neki privatnik bolji od njega koji ima par tisuća takvih operacija iza sebe i radi najboljoj bolnici na ovim prostorima. To je stvar tvog mišljenja a ne stvarno stanje. Većina roditelja, 90% rješi tu operaciju od prve, tako su nama rekli, i vjerojatno onda nemaju potrebu se javljat ovdje. I ja sam slučajno naišla pa sam vidjela da zbog nekoliko slučajeva koji su se zakomplicirali ispada da je op hiposapdije nekakva najteža operacija i da treba ići tko zna kamo. A moram se složiti sa kristinombg da i da moram voditi dijete nekaom sigurno ga ne bi vodila prema preporuci na internetu pa tu svatko može pisati što hoće, svoje iskustvo kako ga je on doživio a ne kako je stvarno bilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma