pa ne zamišljam silu, fizičku silu jel...i ne moram si je zamišljati. bila sam prvorotka jednom...i u bolnici...i odvojena od djeteta. i nitko mi ga nije otrgnuo iz ruku...već sam ga ja pristojno prepustila vjerujući u ono što mi govore. zašto bi čovjek pomislio da lažu, dok se to ne pokaže takvim?
ne znam radi čega je...ako si u bolnici u kojoj si u istoj sobi s bebom, kažu od rođenja...pa ti rodiš oko 22...i u sobu dođeš oko 24...npr..i kažu ti da će uzeti bebu samo na pregled i odmah će je vratiti...jel...i ode teta..a ti čekaš...i onda ti mama koja je s tobom u sobi kaže..ne moraš čekati - neće ti ga donijeti do jutra...to ti je rekla da te smiri i da se malo odmoriš?????
ali nije tema....
To je nebitno u ovom kontekstu.... iz ovog dijela teksta meni izgleda da se radilo o malo drukčijem odvajanju - prisilnom. Za koje liječnici nemaju niti mogućnosti niti su za to ovlašteni.
Taj potez mlade žene potaknuo je sumnju liječnika u istinitost njezinih navoda, pa su pozvali policiju i socijalnu službu, a majku i bebu razdvojili dok se situacija ne raščisti.
Posljednje uređivanje od mujica : 10.08.2011. at 01:08