Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    za vodorigu sam cula ili hvalospjeve, ili da je totalni shit, nema sredine. nisam citala.
    Evo, meni je "Vodoriga" osrednja knjiga. Nije dovoljno loša da je prestanem čitati na pola (pogotovo su mi bile genijalne srednjovjekovne priče), ali ne bih ništa izgubila da sam je odlučila ne pročitati.

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, sjetila sam se jedne knjige i to je valjda jedina u kojoj nisam shvatila što je pisac htio reći.
    Radi se o Murakamijevoj knjizi "Lov na divlju ovcu". U najboljem slučaju, nakon što sam ju pročitala, osjećala sam se kao - ovca! Blejala sam u korice s upitnicima oko glave! Je li to netko čitao? I inače nisam njegov ljubitelj, ali ova je bila zadnja njegova koju sam pročitala, više ga ne čitam
    Bome... Sinoć sam dovršila njegovog "Sputnika" i ostao mi je isti osjećaj. Knjiga je u početku izvrsna (zaista sam uživala u čitanju), no kad počne s nekim nadrealističnim doživljajima...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, meni je "Vodoriga" osrednja knjiga. Nije dovoljno loša da je prestanem čitati na pola (pogotovo su mi bile genijalne srednjovjekovne priče), ali ne bih ništa izgubila da sam je odlučila ne pročitati.

Bome... Sinoć sam dovršila njegovog "Sputnika" i ostao mi je isti osjećaj. Knjiga je u početku izvrsna (zaista sam uživala u čitanju), no kad počne s nekim nadrealističnim doživljajima...
    Isti dojam za Vodorigu.

Sad mi je lakše zbog Murakamija, očito je on u nekom drugom stanju svijesti dok piše, ali sam i ja dok ga čitam

Sputnik neće imati dodira s mojim očima (jedino ako dosegnem razinu Harukijeve svijesti )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •