-
Osoblje foruma
imam bake, bolesne i starije, i jedna je 300 km a druga 400 km od nas.
ja sam se na poslu degradirala, dakle promijenila sam posao na kojem moram biti od...do, jer posao na kojem sam prije radila nije imao radno vrijeme. kako na radnom mjestu znaju da imam dvoje djece u vrticu, i znaju zasto sam mjenjala posao jasno im je. sef mi je super, ne pita zasto danas moram ici ranije, ako moram, ali isto tako kad mogu a trebam ostajem dulje. sve se to na srecu na mom poslu vidi i cijeni.
na bolovanje idem uvijek ja, a boome sam znala MM natjerati da on uzme slobodan dan dok sam ja na bolovanju da odradim dio posla koji ne moze cekati, jer se mora odraditi tocno odredjen dan i tu me nema ko zamjeniti. tad nisam niti prekidala bolovanje, a mjerila sam i dulje od 8 sati.
a na pitanje di su mi bake, ja kazem doma bolesne. vise nema pitanja.
tete u vrticu su me uvijek pitale da li ce moji klinci biti kad se nesto spaja u vrticu ili ne, na moje da ce doci, one bi rekle a radit se mora, sve je uredu mama, ali samo daznamo broj djece, nikad nisam imala taj osjecaj da mi nabijaju grznju savjesti.
ana, pa do sad bi vec trebala biti iskusna, da ne kazem imuna na sva ta pitanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma