-
Ja sam prva spomenula hotel i hranu i doslovno sam mislila da neke zene trebaju sniziti ocekivanja samo o tim, nazovimo ih nevaznim stvarima; hrana, stari tusevi, spavacice bez gumbiju i sl. Niti u jednom trenutku nisam rekla da treba pristati na bilo sto vaznije od toga...
Ja sam dosla u bolnicu sa puknutim vodenjakom, ali je kapalo polako pa doktorica nije bila sigurna da li je puknuo ili nije. Ali ja jesam bila sigurna i nisam dala da ga ide opet busiti. I nakon sto mi je tri puta rekla da treba busiti rekla sam NE. Cetvrti put nije pitala...
Isto tako i za klizmu; pa mozete unerediti bebu, infekcije, blablabla... Ne, tri puta sam rekla ne i cetvri puta nisu pitali.
Tako nije bilo prvi puta, pristala sam i na drip i na prokidanje vodenjaka.
Zato sam zadnjih (par) put/a dosla spremna i nisam htjela pristati na njihove intervencije. Cim sam dosla u rodiliste na onaj nekakav njihov papir sam napisala sto ne zelim da mi rade i to sam stalno ponavljala. Ko papiga, svakome tko mi je prisao.
Mislim kada bi zene dolazile sa cvrstim stavovima sto zele i ne zele i osoblje bi se polako pocelo mjenjati. Svjesna sam da je to jako tesko, dolazi puno uplasenih zena ili jednostvno zena koje vjeruju da ce doktori uciniti nabolje za njih.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma