Ma joj, pa zar je toliko bitno da li su tusevi novi i da li je za dorucak jedna ili dvije snite salame?! Pa nisi tamo mjesecima ( ne racunam tu zene na cuvanju trudnoce, govorim o samom porodu), pa da ne mozes tri-pet dana izdrzati?
Ok, tebi je mozda to bitno, ali meni su to skroz, ali skroz nebitne stvari... Ja se svakog poroda sjecam jako dobro, cak i onog od prije 14 godina, ali ne pamtim da sam bila gladna, zedna ili bez wc papira. Mozda i jesam, ali mi to nije bitno, pa sam zaboravila.
Zapravo, sjecam se da sam najbolji Francuski krumpir jela bas na SD.![]()
Pa ja ne znam, da li cure koje rađaju u Austriji idu radi lijepih tuševa i dvije šnite salame? I k tome još u Austriju, pa oni
su poznati po 'raskošnoj' prehrani
Pa da li salame i tuševi imaju ikakve veze sa prirodnim porodima, sa humanijim ponašanjima prema rodiljama i bebama...
A dok ti je prirodan porod u prijateljskom okruženju i k tome ugodni i higijenski uvjeti pa dobra hrana, pa zar bi onda trebali reći:
Ne, mi ne želimo lijepe tuševe želimo samo prirodne porode...jer će nam možda neki reći da smo ovdje zbog vlastite komocije, a ne
zbog ovih divnih prirodnih poroda koje nam omogućujete?
Mi u 21 stoljeću ne zaslužujemo možda oboje?
Posljednje uređivanje od oka : 07.10.2011. at 18:59
Naravno da zaslužujemo bolje, al mi jako žao i teško čitat kako kod nas ništa ne valja!
Imamo mnoštvo odličnih doktora, babica i dobrih rodilišta!
Zašto uvijek blatimo svoje a tuđe dižemo u nebesa!?
Ja ne znam gdje si ti upoznala te žene, ali ja ne znam niti jednu ženu od prije 20g do danas kad je bila upitana o porodu ili trudnoći da je pričala ili prigovarala o bolničkoj hrani, ležaju ili tuševima. Možda se ponekad u priči onako usputno spomene da je hrana loša ili ležaj neudoban, ali da je to ijednoj ženi bila najbitnija stvar ili nešto o čemu bi se raspredalo na široko ili nadugačko ja to nisam doživjela.
O Isuse, ja sam samo usput spomenula da mi ide na zivce sto zene kukaju radi toga! Koji ste se vrag zapiknuli sada na to?!
Pa normalno da zasluzuju sve najbolje sto mogu dobiti, ali ako radas u HR trebas biti svjestan kakva su stanja kod nas i prema tome postaviti i svoja ocekivanja.
Vec sam pet puta napisla da meni to UOPCE nije bitno i da mi zato ide na zivce kad se to spominje. Nista drugo...