Pokazuje rezultate 1 do 50 od 355

Tema: Imate li bake?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo, ni u austriji nema većih problema
    šalim se.
    da ako je neka totalna frka, da mozemo nazvati nekoga od njih, da pokupe curu. i obrnuto. to bismo i mi uvijek za druge ucinili.
    o ovome se radi, ne bih sigurno maltretirala čokoladu da mi nije nužda.
    ako je potreba učestala i na dulje staze, znam da moram tražiti drugo rješenje.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    evo, ni u austriji nema većih problema
    šalim se.

o ovome se radi, ne bih sigurno maltretirala čokoladu da mi nije nužda.
    ako je potreba učestala i na dulje staze, znam da moram tražiti drugo rješenje.
    sto jes, jes, imali smo i babysittericu u pricuvi, odnosno obicno jedno ili dva popodneva tjedno.
    ali svejedno smo se cesto ispomagali, jer su se djeca rado medusobno igrala i stalno medusobno pozivala, pa smo si onda i namjestali da ostanemo duze na poslu ili nesto drugo obavimo u te dane kad je dijete bilo kod prijateljice i obrnuto. ponekad smo zajedno i sitterice angazirali.
    pogotovo kad je npr.praznik u cetvrtak, a skola proglasi neskolski dan (5, 6 dana u godini (uz normalne praznike) kad nema skole, skola podjeli autonomno), pa onda taj petak ja uzmem slobodno i k nama dode par komada druge djece . sljedeci put moje dijete ode nekom drugom djetetu i slicno.
    eto, u rujnu nam se poklopila dva dana sluzbenog puta mm-u i meni. cura je poslije skole isla kod prijateljice iz novog razreda, prespavala, isle su zajedno u skolu, poslije skole (bio je petak) je otisla kod prijeteljice iz stare skole, koji zive 100 metara od nas, prespavala, u subotu popodne ju je mm pokupio, kad se vratio. (ajde donio je malo tartufica za zahvalu )
    prosli put su frendovi neocekivano dobili karte za neki super koncert i njihova cura je prespavala kod nas.
    nekako nam je svima normalno da si pomazemo i zasada dobro funkcionira.
    Posljednje uređivanje od seni : 07.10.2011. at 14:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •