Stranica 36 od 83 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    I naš je madrac u okviru kreveta i uspjeli smo ga normalno postaviti. Jedino što ga zbog okvira ne možemo preklopiti prema dolje. Bitno da ogradica služi svrsi.
    Ja bih još prešla preko toga da se ne može presavinuti, ali madrac je nakošen (nema milimetra prostora između okvira kreveta i madraca). Kod tebe možda ima prostora pa ti je ok.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih još prešla preko toga da se ne može presavinuti, ali madrac je nakošen (nema milimetra prostora između okvira kreveta i madraca). Kod tebe možda ima prostora pa ti je ok.
    tako je i kod nas pa nam nece odgovarati. Na zalost. Hvala ti na ponudi!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    slučajno sam zalutala u lidl i otkrila da je 5 L destilirane vode 8,99. u konzumu je njihova K plus 15,99.
    U Intersparu je njihova destilirana voda S budget isto oko 8/9 kn (ili 7,99 ili 8,99) - 5l.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Danas, između ostaloga, napokon kupili Lidlovo zarolano lisnato tijesto (na akciji je 4,99 do sljedećeg četvrtka ili isteka zaliha). Napunila sam ga šukom i sirom. Bilo je zaista mljac, a 2 minute posla i 10-ak minuta pečenja.

Na akciji po 3,33 su i tortelini s raznim punjenjima. Njih još nismo probali. Ima li tko iskustva s njima?

MM me zeza da ću postati Lidlov obožavatelj (godinama iz principa nisam htjela kročiti u tu trgovinu).

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa... trebalo ti je neko vrijeme. Trgovci su najbolje shvatili značenje Lidla kad su tek došli, ali kod nas i dalje ljudi misle da se radi o bofl robi ako nije najskuplja na svijetu. Pa zato iste stvari plaćaju dvostruko više.

Ima još jedan "lanac" dućana na koje treba obratiti pažnju: Fami.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Fami je u kvartu moje mame. Tamo mi kupi žgance, griz, kavu i još neke sitnice. I cijene su prihvatljive.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Izguglah ih i vidjeh da imaju prodavaonicu relativno blizu mene, pa ću baš prošetat do tamo. Nego, jesi isprobao neke njihove proizvode koje možeš preporučiti?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim da to prvo trebaš vidjeti, a o proizvodima ćemo lagano kasnije. Recimo to ovako: po jedan komad od svih proizvoda iz dućana ti stane u prosječnu košaru. Kad je to rečeno, onda se izbor dalje sužava i ostane par stvari koje samo tamo kupuješ.
    Tijesto, sušeno povrće, durum krupica... nađe se ponešto zanimljivo.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Na akciji po 3,33 su i tortelini s raznim punjenjima. Njih još nismo probali. Ima li tko iskustva s njima?

MM me zeza da ću postati Lidlov obožavatelj (godinama iz principa nisam htjela kročiti u tu trgovinu).

ovi tortelini su nama mrak...... pogotovo kad nam treba brzinski ručak il večera....općenito je sva tjestenina (i tijesta) u lidlu dobra...

a fami.... daaaaa.....isto tjestenina, čaj od bazge, njihova "vegeta", oni mali poslusmrznuti burekići, kroasani...mmmmm

i juhe iz vrećice isto.....

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Lisnato je na akciji, ali zato je maslac 13,99kn.! Sa 8-9 kn bome fino poskupio. Maslac Zdenka 12,99.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni su tortelini iz Lidla isto OK, nedavno sam ih prvi puta probala. Nisu ništa lošiji od npr. Dukatovih tortelina a puno su jeftiniji. No, jednom sam kupila za sebe nekakve punjene njoke i to je bilo grozno, kao da su napunjeni Vegetom.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

maslac sam kupila u stanićevom diskontu za 10,99 na akciji 250 g. 125 g je nekih 8 kn. taj tren je bio daleko najpovoljniji od svih dućana.
    inače se i u njihovom diskontu može naći štošta što oni inače uvoze i prilično košta u drugim duća-lancima.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U Rijeci je maslac najjeftiniji na tržnici u paviljonu. Kilogram 30 do 35 kn.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Danas, između ostaloga, napokon kupili Lidlovo zarolano lisnato tijesto (na akciji je 4,99 do sljedećeg četvrtka ili isteka zaliha). Napunila sam ga šukom i sirom. Bilo je zaista mljac, a 2 minute posla i 10-ak minuta pečenja.
    potpis
    prefino mi je a jos sam vise odusevljena brzinom pripreme

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A sta je to zarolano lisnato tijesto? Kako izgleda? Hocu i ja nesto brzo pripremiti

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne znam kako bi ti tocno objasnila, al uglavnom to je lisnato koje ne treba odmrzavati i ne treba valjati, već je zarolano u listovima (slično ko listovi za savijače)
    tako da ga samo otvoriš i ispred sebe imaš kvadrat tankog lisnatog tijesta kojeg onda puniš čim te volja i pečeš 15ak min
    ne znam di obično stoji al ja sam ga zadnja dva puta kupila u frižideru gdje stoje listovi za štrudle i savijače

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam kako bi ti tocno objasnila, al uglavnom to je lisnato koje ne treba odmrzavati i ne treba valjati, već je zarolano u listovima (slično ko listovi za savijače)
    tako da ga samo otvoriš i ispred sebe imaš kvadrat tankog lisnatog tijesta kojeg onda puniš čim te volja i pečeš 15ak min
    ne znam di obično stoji al ja sam ga zadnja dva puta kupila u frižideru gdje stoje listovi za štrudle i savijače
    postoji takvo i za pizzu, ali nema ga u lidlu, ja ga kupujem u Intersparu

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Obično i stoji kraj listova za savijače i tortellina. Idealno za brzinsku večeru ili marendu. Npr. u slanoj verziji: http://www.coolinarika.com/recept/pi...isnatog-testa/ i u slatkoj: http://www.coolinarika.com/preview/r...isnate-ruzice/.
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 07.10.2011. at 14:42

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    U Rijeci je maslac najjeftiniji na tržnici u paviljonu. Kilogram 30 do 35 kn.
    Ideš!
    U ZG sam najpovoljnije našao samo Veronikin za 40kn/kg

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Na Dolcu je bio 35 kn/kg. Križevačka mljekara.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Odlično za znati, hvala

U principu mi maslac treba za izradu masla, a svaki maslac nije idealna sirovina za preradu. Neki su previše krcati maslačnom kiselinom i ne mirišu sjajno. Veronika je provjerena

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    A sta je to zarolano lisnato tijesto? Kako izgleda? Hocu i ja nesto brzo pripremiti
    pa napravi si LIDLOlete ...
    ja tijesto podijelim na 18 dijelova. u svaki stavim jednu kockicu lidlove čokolade za kuhanje. i to mi je slatki dio .
    kad hoću slano - stavim (u isto toliko dijelova) - mali komadić sira i malo šunke. obično kombiniram malo slatko, malo slano...

samo se preklopi i malo potapka prstima da se spoji (ne treba ništa posebno "ljepiti" ili stiskati).

isto tako, ako voliš hrenovke u tijestu - i to je odlično. kupim one njihove hrenovke (pakiranje od 5 komada) - i onda tijesto izrežem na 5 trakica i zamotam.

obično premažem jajetom (ali nije obavezno).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čini mi se da je to razvaljano lisnato dosta skupo...ne sjećam se točno koliko košta, ali mislim da sam računala da u odnosu na intersparovo nerazvaljano 5 kn skuplje...pa sam zaključila valjat ću ga sama za 5 kn....

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    pa napravi si LIDLOlete ...
    ja tijesto podijelim na 18 dijelova. u svaki stavim jednu kockicu lidlove čokolade za kuhanje. i to mi je slatki dio .
    kad hoću slano - stavim (u isto toliko dijelova) - mali komadić sira i malo šunke. obično kombiniram malo slatko, malo slano...

samo se preklopi i malo potapka prstima da se spoji (ne treba ništa posebno "ljepiti" ili stiskati).

isto tako, ako voliš hrenovke u tijestu - i to je odlično. kupim one njihove hrenovke (pakiranje od 5 komada) - i onda tijesto izrežem na 5 trakica i zamotam.

Hvala!

Ovo s čokoladom zvuči super. Nisam ljubuitelj šunke pa ću probati sa svježim sirom.

Muž često spominje da je negdje jeo izvrsne hrenovke u lisnatom. Morat ću i ja zasukati rukave da ne ode kod susjede lol

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam od njega radila hrenovke u lisnatom a moram probati ovo s čoksom!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da je to razvaljano lisnato dosta skupo...ne sjećam se točno koliko košta, ali mislim da sam računala da u odnosu na intersparovo nerazvaljano 5 kn skuplje...pa sam zaključila valjat ću ga sama za 5 kn....
    Trenutno je 18,15 kn za kilu ili 4,99 kuna paket. Dva su dovoljna za pun pleh čega već želiš. Ja sam jučer zamotala jabuke-samo sam ih narezala, pobacala po tijestu i pošećerila, pa zarolala. Okus odličan.
    Danas sam razrezala tijesto na kocke, zamotala hrenovke i za par minuta evo večere.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa... trebalo ti je neko vrijeme. Trgovci su najbolje shvatili značenje Lidla kad su tek došli, ali kod nas i dalje ljudi misle da se radi o bofl robi ako nije najskuplja na svijetu. Pa zato iste stvari plaćaju dvostruko više.

Ja kao i Laura29, na početku mi se stvorio nekakav nevjerojatan otpor... a sada malo pomalo otkrivam čari.
    Iako, moram priznati, ponekad se fakat pitam - kako nešto može biti tako jeftino. Davore, jel se stvarno radi o dobroj kvaliteti? Mislim, fakat se ne kužim, al sklona sam uzet npr. poznati maslac (koji jedem još od kada sam bila dijete), samo zato što mi je poznat. Molim, još me malo razuvjerite, tako da fakat više nemam grč od te kupovine. Neki dan sam primjerice uzela jedan jogurt koji sam odmah popila (baš mi došlo) i oduševila se ukusom.... Mozarella mi je prefina, kao i feta, ali više kupujem one stvarčice na akcijama iz košara (igračke, nekaj za ured i sl.) nego klopu.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Lidl nije jedini dućan koji zahvaljujući velikim kvotama i bez troška za marketing osigurava pristojne cijene. DM radi otprilike istu stvar.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    7,50kn

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Probali danas torteline. Ukusni su tako da će sutra muž morati po još njih dok su na akciji.

7,50kn
    Slažem se da je 7,50 kn skupo za 275 g lisnatog. Prijateljica, koja često kupuje u Lidlu, kaže da oni često lisnato imaju na akciji. Cijena od 4,99 kn je meni prihvatljiva (ispadne jeftinije nego 0,50 kg nerazvaljanoga iz nekog drugog lanca) i zaista je minimalno posla s njim, a ukusno je. Zato je mm morao dvaput u Lidl i napravili smo malu zalihu (zamrznuto može stajati 6 mjeseci, a treba mu sat vremena da se otopi), do sljedeće akcije.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u lidlu ne kupujem puno hranu jer veliku kupovinu obavljam najčešće u kauflandu ili plodinama.
    ali zato jedino i isključivo Lidl ima plahte za krevet u dimenzijama koje pišu na deklaraciji (kupovala sam ih i u drugim dućanima i nikad mi nisu bile dobre ko ove iz Lidla). čak one limun žute i plave najnormalnije perem na 90 stupnjeva s ostalom bijelom robom i nikadf mi nisu pustile boju.

mjesecima sam tražila za sebe šuškavac za jesen i proljeće i nigdje ga naći. kad jednom naletim na njega u Lidlu, i točno onakav kakav sam zamislila i tražila.

i dječje piđame su im super dobre i kvalitetne.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni su odlične knedle sa šljivama i cimetom. Njami!Zaboravila sam cijenu.

I torteline sa sirom isto znam kupiti, pola kg za cca 9-10 kn.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku

Ja pomiješam oko 120 g svježeg kravljeg sira, jedno jaje i malo soli i s tim napunim lisnato tijesto. Sa strane ga stisnem viljuškom, premažem jajem i to je to. Peče se 15-20 minuta na 200°C.

Večera koju svi vole.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A od danas imaju skijaške hlače (119 kn) i jakne (139 kn) za djecu, mm je jutros uspješno obavio svoju misiju

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Volim kupovati u Lidlu jer imaju cijene velikog formata da vidim, ne moram tražiti po policama koja je prava (dok sam sa djecom niti ne stignem)
    pa tako uvjek prođem jeftino.
    Kupujemo one neke super jeftine tablete za perilicu suđa, bile su oko 15kn
    Vrečice za smeće najjeftinije plave prozirne, super su čvrste
    Probali smo i jeftine obične jogurte, ali djeci nije odgovaralo
    Sad sam kupila jastuke, uvjek mi zatreba, ali nisam zadovoljna.
    Operem ih i iscentrifugiram na 1400 i sa njih se scijedi voda, stavim u sušilicu nikako da se posuši,
    morala sam izvaditi punjenje van i u sušilicu, jedini način.

I tako to , volim ići tamo, ali sa jastucima sam definitivno fulala
    Posljednje uređivanje od oka : 10.10.2011. at 08:44

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi kupili skijaške hlače po 111 kn, i skijaške rukavice po 40 kn. I da, i tajice po 25 kn.
    Jedino je dobro da smo došli rano, pa smo mogli birati boju!

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

tajice po 25 kn
    Za žene ili za djevojčice?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Za žene ili za djevojčice?
    Dječje do 116, ali neki dan sam kupila ženske po mislim 30 kn, bile su na ponudi od četvrtka.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    A od danas imaju skijaške hlače (119 kn) i jakne (139 kn) za djecu, mm je jutros uspješno obavio svoju misiju
    i moj

roba je stvarno super, sve što smo do sada kupili ( a kupili smo dosta toga ) je stvarno bilo okej

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo i prošle godine uboli tu skijašku opremu, savršena je. Zato mi je sad bilo tako stalo da kupimo veći broj, vrebam još od vrućih ljetnih dana

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

isto čekala od ljeta i kupila sad te skijaške, mada su prošle godine iste takve bile 70,00kn....čini mi se da i lidl diže cijene !!!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne, cijena je ostala ista, bar što se tiče brojeva od 122 nadalje.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

A što radite s običnim lisnatim iz Lidla, smrznutim, onima koje je sad isto na akciji? Jel se to treba s nečim premazat ili isto samo razrežeš, napuniš i zarolaš?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja radim upravo ovako:
    samo razrežeš, napuniš i zarolaš

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    A što radite s običnim lisnatim iz Lidla, smrznutim, onima koje je sad isto na akciji? Jel se to treba s nečim premazat ili isto samo razrežeš, napuniš i zarolaš?
    otopiš i razvaljaš?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ideš!
    U ZG sam najpovoljnije našao samo Veronikin za 40kn/kg
    Križevačku sam i ja spominjala nekoliko puta, problem je što postoji samo na Dolcu (u Zg)

Kad imaju akciju bude po 32 kn

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Obično ne stignem na Dolac na vrijeme pa mi je očito promaklo. Inače izbjegavam centar koliko je to ljudski moguće.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    Križevačku sam i ja spominjala nekoliko puta, problem je što postoji samo na Dolcu (u Zg)

Kad imaju akciju bude po 32 kn
    Čini mi se da imaju štand i na Utrinama, ali nisam 100% sigurna. Pa ako netko može provjeriti...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mene zanima jel ima u lidlu gumenih čizama veličine 33-34 i koja je cjena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •