Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dobro čitaš, dobro

stvar je zapravo da ne samo da sa godinama imamo manje stanica nego su ostale i one nekvalitetnije????
    ali onda opet kako promjena stumulacije "popravi" kvalitetu????

pretpostavljam da je od tih 19 veći dio bio nezreo pa je u tome njihova nekvaliteta, tada sam imala samo 1 gonal više nego drugi put,
    joj al sada mi se neda gledati u papire koje dane je bila punkcija ali nekako mi se čini da isti dc

od te prve tranše sam u zadnjem/trećem krio postupku imala još najbolje, 3dan 6st i rezultat biokemijska

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    dobro čitaš, dobro

stvar je zapravo da ne samo da sa godinama imamo manje stanica nego su ostale i one nekvalitetnije????
    ali onda opet kako promjena stumulacije "popravi" kvalitetu????

pretpostavljam da je od tih 19 veći dio bio nezreo pa je u tome njihova nekvaliteta, tada sam imala samo 1 gonal više nego drugi put,
    joj al sada mi se neda gledati u papire koje dane je bila punkcija ali nekako mi se čini da isti dc

od te prve tranše sam u zadnjem/trećem krio postupku imala još najbolje, 3dan 6st i rezultat biokemijska
    ako reproduktivci polaze od toga da su u zena 39+ cak 70% ili vise JS kromosomski lose, tu koliko kuzim niti jedan protokol ne moze uciniti puno..dakle stvar srece..jel
    sudeci po tvojim postupcima i dosta dobroj stopi fertilizacije, ti ocigledno i nemas tako lose JS..ne znam jesi li razmisljala o muskom faktoru? prica se o protokolima i JS, ali ti imas i muski faktor kao problem..?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •