Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1925

Tema: Nisam ni sanjala da će nažalost doći i ovakav trenutak ...ZBOGOM DRAGA MARIVAL :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    @n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marival prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ima netko ovdje da je informatičar ? ili mužića informatičara ?
    Naime, od prijateljice sam dobila mali HP komp ali mu ne radi matična ploča.
    Ja se tu niš ne kužim, ali kad sam zvala HP servis i kad su mi rekli da je cijena 2800 kn ostala sam
    pa mislim toliko košta novi

pa ako netki ima ideju jel bi se to moglo nekako puno jeftinije ?

Draga, žao mi je ako ću te razočarati, no promjena matične ploče (koja stoji cca. 600+ kn) kod računala (ako nije laptop i pogotovo ako nije novi komp) obično zahtjeva promjenu procesora i radne memorije.
    Ako je HP, moglo bi se dogoditi da ima nestandardno napajanje i kućište, pa da ti ne odgovara svaka matična ploča.
    Ukratko, zaboravi. Mislim da bi ti jeftinije bilo kupiti novi komp.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, žao mi je ako ću te razočarati, no promjena matične ploče (koja stoji cca. 600+ kn) kod računala (ako nije laptop i pogotovo ako nije novi komp) obično zahtjeva promjenu procesora i radne memorije.
    Ako je HP, moglo bi se dogoditi da ima nestandardno napajanje i kućište, pa da ti ne odgovara svaka matična ploča.
    Ukratko, zaboravi. Mislim da bi ti jeftinije bilo kupiti novi komp.
    laptop je i to onaj mali - mini ... uff ma o novom kompu možemo samo sanjati ... najteže mi je što mi Mario ide za Računalnog tehničara u strojarstvu, a nema komp da na njega može instalirati AUTO_CAD koji mu treba ... za sada prof ima razumjevanja ... do kad neznam
    jer ovaj koji imamo je preslab da bi se to instaliralo - na ovome radi jedino internet pa sam se nadala da se ovo može popraviti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •