Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2260

Tema: Pomoć hitno-ticino masa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sveki ima prek vikenda ročkas, 71. Sutra večer radim prvi ticino :shock: dječica jedva čekaju pomoć

Nego, sveki je dijabetičar, a nevjesta nema puno vremena. Možete mi preporučiti neku finu tortu za ispeći koja je jednostavna i gdje mogu (drastično) smanjiti količinu šećera (ne dolaze u obzir umjetni zaslađivači jer su mi bljak)? U svakom slučaju bi biskvit stavila na pola i nafilala sa nečim isto tako dobrim, isto tako sa malo ili niš šećera.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Sveki ima prek vikenda ročkas, 71. Sutra večer radim prvi ticino :shock: dječica jedva čekaju pomoć

Nego, sveki je dijabetičar, a nevjesta nema puno vremena. Možete mi preporučiti neku finu tortu za ispeći koja je jednostavna i gdje mogu (drastično) smanjiti količinu šećera (ne dolaze u obzir umjetni zaslađivači jer su mi bljak)? U svakom slučaju bi biskvit stavila na pola i nafilala sa nečim isto tako dobrim, isto tako sa malo ili niš šećera.
    koliko znam dijabeticari mogu umjesto secera koristiti fruktozu koje imas za kupiti svuda (dm, schneekope u marketima isl ) i mislim da bi ti ova varijanta bila ok:
    - napraviti tortu od mrkve (carrot cake), umjesto secera staviti fruktozu ali manje jer je ona slađa
    - filati sa kremom od svjezeg sira, vrhnja i fruktoze ili mascarpone sa fruktozom
    - tortu od mrkve prerezati na pola i staviti samo izmedju fil. mozes premazati i okolo da se zalijepi ticino ili mozes premazati marmeladom za dijabeticare pa staviti ticino.
    Naravno ticino ona nebi smjela pa kazes da je samo za dekoraciju

Ako trebas recept za tortu od mrkve reci

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    koliko znam dijabeticari mogu umjesto secera koristiti fruktozu koje imas za kupiti svuda (dm, schneekope u marketima isl ) i mislim da bi ti ova varijanta bila ok:
    - napraviti tortu od mrkve (carrot cake), umjesto secera staviti fruktozu ali manje jer je ona slađa
    - filati sa kremom od svjezeg sira, vrhnja i fruktoze ili mascarpone sa fruktozom
    - tortu od mrkve prerezati na pola i staviti samo izmedju fil. mozes premazati i okolo da se zalijepi ticino ili mozes premazati marmeladom za dijabeticare pa staviti ticino.
    Naravno ticino ona nebi smjela pa kazes da je samo za dekoraciju

Ako trebas recept za tortu od mrkve reci
    Hej, hajde skoči ovdje http://forum.roda.hr/threads/42593-K...66#post2004166

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo jedne mini torte, nakon duuugo vremena

http://home-and-garden.webshots.com/...03907542MfXUmj

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Mama Natasa prvotno napisa Vidi poruku

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Zanima me jel DORA usluge isporucuju i u Istru ili samo Zagreb?

Zvati cu sutra pa pitati ali mozda netko zna... inace, eto link necije torte, ne moje
    http://public.fotki.com/mali-kalimer.../pepa-pig.html
    kako se rade ovi cvjetici i listici sa strane torte? Jel ima za kupiti neke izrezivace jel tako? Na dora web shopu bas i ne vidim,ili se meni samo cini da su svi veci,a meni je to odlicno ispalo...(ima i kalimero bas gledam odlicno oko torte, drvece i duguljasto lisce, ali ovo mi se cini lakse,tek ono ne bi znala )

Ma sve te vase torte su odlicne...nadam se da cu i ja tako raditi jednog dana, ajde, bar priblizno tako, imam vremena, jako sam mlada

I sto je s kupljenim ticinom, jel dobar? Ako mi sutra ne uspije ovaj doma, pa da znam jel vrijedi kupiti?

I zahvaljujem na odgovorima prije, da tutorial sam trazila, a sada kad znam kako se zove mogu i sama traziti ubuduce, hvala.
    (kad gledam tutoriale te malene figurice mi se ne cine teskima, ali vidjet cemo..)

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mama natasa, uvjerljivo je, kao pravo :D

super.....

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj SaraRi prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me jel DORA usluge isporucuju i u Istru ili samo Zagreb?

Zvati cu sutra pa pitati ali mozda netko zna... inace, eto link necije torte, ne moje
    http://public.fotki.com/mali-kalimer.../pepa-pig.html
    kako se rade ovi cvjetici i listici sa strane torte? Jel ima za kupiti neke izrezivace jel tako? Na dora web shopu bas i ne vidim,ili se meni samo cini da su svi veci,a meni je to odlicno ispalo...(ima i kalimero bas gledam odlicno oko torte, drvece i duguljasto lisce, ali ovo mi se cini lakse,tek ono ne bi znala )

Ma sve te vase torte su odlicne...nadam se da cu i ja tako raditi jednog dana, ajde, bar priblizno tako, imam vremena, jako sam mlada

I sto je s kupljenim ticinom, jel dobar? Ako mi sutra ne uspije ovaj doma, pa da znam jel vrijedi kupiti?

I zahvaljujem na odgovorima prije, da tutorial sam trazila, a sada kad znam kako se zove mogu i sama traziti ubuduce, hvala.
    (kad gledam tutoriale te malene figurice mi se ne cine teskima, ali vidjet cemo..)
    SaraRi, Dora usluge isporucuju u Ri, ali isto tako na netu mozes naci more alata po povoljnoj cijeni (ja sam dosta toga na taj nacin prikurala si )

da ne reklamiram, javi se pa cu ti poslati par linkova od kud sam kupovala na pp
    inace moje tortice mozete pogledati na

http://www.facebook.com/?ref=home#!/...2967029&type=3

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mama Natasa prvotno napisa Vidi poruku

Prekrasna torta, djeluje kao živi cvijet.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hitno...

Jel se moze ticino izmjesiti mikserom (nastavak za tijesto kojim mjesim i tijesto za pizzu i slicno?)

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj SaraRi prvotno napisa Vidi poruku
    Hitno...

Jel se moze ticino izmjesiti mikserom (nastavak za tijesto kojim mjesim i tijesto za pizzu i slicno?)
    ja sam svoju u subotu miksala na kitchenaid mikseru bez problema, onda sam samo mijesila smjesu par puta nakon što se napravilo tijesto (to bi bila sa mikserom ali obzirom da sam ga već razbila tri puta sad ga pazim lol)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala!
    Posljednje uređivanje od Mama Natasa : 14.11.2011. at 12:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •