Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Samo sam vam htjela reći da sam danas čitala u novinama novi naćin liječenja kod azospermije tj.ima nade ali nije još počela primjena čekaju licencu!radi se o tome da se radi biopsija testisa pod lokalnom anestezijom gdje se uzimaju uzorci tkiva na par mjesta u kojima ima zalutalih spermija,minimalno 1o tako nešto ih ima u jednom dijelu tkiva.da li je netko čuo za to?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Samo sam vam htjela reći da sam danas čitala u novinama novi naćin liječenja kod azospermije tj.ima nade ali nije još počela primjena čekaju licencu!radi se o tome da se radi biopsija testisa pod lokalnom anestezijom gdje se uzimaju uzorci tkiva na par mjesta u kojima ima zalutalih spermija,minimalno 1o tako nešto ih ima u jednom dijelu tkiva.da li je netko čuo za to?
    čitala Vulkan i ja isti članak - ako je to taj u Jutarnjem i na dnevniku Nove TV bio prilog o tome....................

Ja nisam znala da se u Hrvatskoj nije radila biopsija testisa..., šta ste onda uopće je radilo? Punkcija testisa?

Ovo u svakom slučaju je napredak za liječenje muške neplodnosti, odnosno azospermije u Hrvatskoj........... Nadam se da će čim prije dobiti od Ministarstva sve potrebne dozvole - oko 50 ili 60 takvih zahvata godišnje bi mogli napraviti, pogledaj ako hoćeš dnevnik NoveTV, bilo negdje pri kraju
    http://videoteka.novatv.hr/multimedia/dnevnik-1280.html

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    čitala Vulkan i ja isti članak - ako je to taj u Jutarnjem i na dnevniku Nove TV bio prilog o tome....................

Ja nisam znala da se u Hrvatskoj nije radila biopsija testisa..., šta ste onda uopće je radilo? Punkcija testisa?

Ovo u svakom slučaju je napredak za liječenje muške neplodnosti, odnosno azospermije u Hrvatskoj........... Nadam se da će čim prije dobiti od Ministarstva sve potrebne dozvole - oko 50 ili 60 takvih zahvata godišnje bi mogli napraviti, pogledaj ako hoćeš dnevnik NoveTV, bilo negdje pri kraju

http://videoteka.novatv.hr/multimedia/dnevnik-1280.html
    Radila se biopsija testisa, recimo na Svetom duhu (tako nam rekao androlog), ali se tkivo nije zamrzavalo, dakle biopsija je bila samo u dijagnostičke svrhe što za muškarce s azoospermijom nema smisla. Od početka prosinca ove godine konačno se tkivo zamrzava na Šalati (naravno, ako se nađu spermiji).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •