Pokazuje rezultate 1 do 50 od 416

Tema: Carski rez - razna iskustva molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav cure,

trebaju mi novija iskustva iz Pulskog rodilišta. Prvo dijete sam rodila carskim rezom prije 5 godina zbog tlaka u trudnoći, pa me zanima dali se šta promjenilo kod procedure prije i poslje carskog reza. Dali je ostanak u bolnici još uvijek 7 dana nakon carskog, ili .... Termin mi je početkom 3 mjeseca 2012, i vjerovatno ću i ovaj put na carski isto zbog tlaka...pa se želim što bolje pripremiti za boravak u rodilištu. Hvala ....

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj zabrinuta31 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,

trebaju mi novija iskustva iz Pulskog rodilišta. Prvo dijete sam rodila carskim rezom prije 5 godina zbog tlaka u trudnoći, pa me zanima dali se šta promjenilo kod procedure prije i poslje carskog reza. Dali je ostanak u bolnici još uvijek 7 dana nakon carskog, ili .... Termin mi je početkom 3 mjeseca 2012, i vjerovatno ću i ovaj put na carski isto zbog tlaka...pa se želim što bolje pripremiti za boravak u rodilištu. Hvala ....
    pa bolje ti je da ostaneš što dulje u rodilištu posli carskog, to je moje mišljenje.
    Kako je u Puli ne znam.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj zabrinuta31 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    Citam iz ankete o rodilistima koju smo provele prosle godine, po ovome sto su napisali iz Pule sve je isto kao sto si opisala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •