Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Seka35, voljela bih da napišeš i svoja Mb iskustva kad stigneš. Mislim da je jako bitno da se ovdje pišu ne samo super sretne priče i iskustva nego i manje lijepa ili loša iskustva. Nema ovdje svete krave..... slobodno pišite i kontra Maribora ako je tome tako....

Meni se nešto čini da je u zadnje vrijeme malo cura s foruma trudno nakon Maribora.. ne pratim redovno ali bi me jako zanimalo što je s curama koje su nedavno bile u postupku, što je s onima koje biste tamo upoznale, ima li trudnica, kakav je skor? Thanks i sretno cure

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Seka35, voljela bih da napišeš i svoja Mb iskustva kad stigneš. Mislim da je jako bitno da se ovdje pišu ne samo super sretne priče i iskustva nego i manje lijepa ili loša iskustva. Nema ovdje svete krave..... slobodno pišite i kontra Maribora ako je tome tako....

Meni se nešto čini da je u zadnje vrijeme malo cura s foruma trudno nakon Maribora.. ne pratim redovno ali bi me jako zanimalo što je s curama koje su nedavno bile u postupku, što je s onima koje biste tamo upoznale, ima li trudnica, kakav je skor? Thanks i sretno cure
    kaduna , sad nemam piuno vremena za pisati zbog malog koji spava u kreveticu ,a nije iz Maribora!
    meni u mariboru 4 postupka nisu uspjela i nisam zadovoljna ,jer sve je kao na traci ,za sve ista procedura ...
    meni je kod resa uspjelo nakon 4 neuspjela iz maribora ,a to se vidi i u mom potpisu...
    pisem vam kad mali bude dulje spavao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •