Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zhabica, poslala sam zapravo 7 pisama
    1) doticnoj lijecnici jedinoj cije sam ime znala jer joj je bio pecat i potpis na dokumentaciji, koja se ponasala.... da ne kazem i krsila svaku odredbu Zakona o zastiti prava pacijenata. Drugima nisam stigla napisati niti mogla jer nisam znala kako se zovu, a bilo ih je nekoliko.
    2) rodilistu gdje ona radi, sefu
    3) ravnatelju bolnice u kojem se nalazi rodiliste
    4) sekciji ginekologa i porodnicara
    5) i 6) Povjerenstvu za zastitu prava pacijenata dvije zupanije, jer zivim u jednoj i rodila sam u drugoj
    7) Lijecnickoj komori

dobila sam odgovor od lijecnicke komore, i to taj da ako nije krivo lijecenje u pitanju da oni ne mogu nista. Krsenje (svakog) prava pacijenata i nesavjesno lijecenje, nije vrijedno spomena.

Moram li reci da sam bila toliko istraumatizirana da dok sam se donekle oporavila da bi tako nesto mogla pokrenuti vec bi bila zastara ovakva ili onakva bila nastupila. Da ne govorim da sa 2000 kn porodiljnog dopusta ne stignes platiti odvjetnika (ako ga uspijes naci).

Dakle, teoretska prava imas, da, ali u praksi ih je tesko ako ne nemoguce ostvariti. Pa onda stavljam pod upitnik odgovornost, jer u svakom slucaju na kraju je samo moja.
    Posljednje uređivanje od Danci_Krmed : 10.02.2012. at 09:58 Razlog: zaboravih detalj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •