Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    I krivo mislis da je porod doma rizican cak i u ovim okolnostima, jer sve mi smo dobro promislile o mogucim scenarijima.
    Jeste, ali uvijek postoje i nemogući scenariji. Rodiljinom poimanju nemogući. Bile mi u oblacima ili ne.
    Mislim da me sirius pitala zar i dalje mislim da žene ostaju doma radi sebe, a ne radi bebe. Ne, nije bitno ostaju li rade sebe i/ili radi bebe. Mislim da danas, ovdje, bebi nije sigurnije doma nego u rodilištu. Nije ni jednako sigurno. Sigurnija je u rodilištu ( ne u bolnici- u rodilištu. Bebe se ne rađaju u bolnici).
    Ali, naravno da ne kažem da je samo to mišljenje točno. Ali je u velikoj većini. Danas, ovdje.

Možda, jednom, ne bude više tako. No, da li je biti pionir na tom putu opravdano i mudro, opet drugo pitanje. Iako, uvijek je bilo i bit će ljudi koji idu protiv struje. Ili mijenjaju struju. Pa i po visoku cijenu. Da bi kasnije mogli i ostali....

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ( ne u bolnici- u rodilištu. Bebe se ne rađaju u bolnici).
    Tu si u krivu, jezično i organizacijski. Dakle, rodilište je odjel u bolnici i postoje dvije vrste rodilišta - bolničko i vanbolničko. Ono vanbolničko ajde nije nužno bolnica, ali tih je samo nekoliko i trend je da se zatvaraju (nažalost)
    Posljednje uređivanje od Danci_Krmed : 11.02.2012. at 17:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •