Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Već sam na drugoj temi pisala o tome, čini se da i CITO ne ispunjava uvjete (po novome zakonu koji će biti kroz koji dan donešen) za bavljenje medicinski potpomognutom oplodnjom, vjerujem da će morati zaposliti nove ljude/stručnjake, liječnike sa subspecijalizacijom humane reprodukcije....

Možete li cure pitati Vaše liječnike u Citu šta misle poduzimati odnosno kako misle opstati nakon donošenja zakona?

Isto vrijedi i za državnu bolnicu u Splitu, tamo i ne znam koliko liječnika subspecijalista je zaposleno i koliko embriologa?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tonka imaš i drŠparca koji je suprotnost drP.ja sam inače kod drP i skroz sam zadovoljna.sretnooo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Već sam na drugoj temi pisala o tome, čini se da i CITO ne ispunjava uvjete (po novome zakonu koji će biti kroz koji dan donešen) za bavljenje medicinski potpomognutom oplodnjom, vjerujem da će morati zaposliti nove ljude/stručnjake, liječnike sa subspecijalizacijom humane reprodukcije....

Možete li cure pitati Vaše liječnike u Citu šta misle poduzimati odnosno kako misle opstati nakon donošenja zakona?

Isto vrijedi i za državnu bolnicu u Splitu, tamo i ne znam koliko liječnika subspecijalista je zaposleno i koliko embriologa?
    je vas cure mogu zamoliti da provjerite stanje kod Vaših liječnika, Šparac nije subspecijalist za humanu reprodukciju, jel tako? Cito će po novome zakonu imati problem, neće smjeti raditi potpomognutu oplodnju

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

kako ne ispunjava?? šta im fali, koji profil liječnika?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    kako ne ispunjava?? šta im fali, koji profil liječnika?
    Cito po broju postupaka mora imati dva embriologa i dva liječnika, ginekologa sa subspecijalizacijom humane reprodukcije, tu je catch, ne samo za Cito (Šparac nema subspecijalizaciju, nitko osim Poljaka nema) nego i drugi privatnici će imati s tim problema plus što moraju sve imati zaposlene u puno radno vrijeme, dakle neće pikati nikakvi ugovori o djelu, samo pravi radni ugovori.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •