Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bubimitka, ja sam popila Normabel 5 i Neofen sat vremena prije punkcije. To ne utjece na kvalitetu tvojih JS a tebi ce, vjeruj mi, puno pomoci. Bolilo je i s lijekovima, ali sam ja dozivjela manji stres nego cure koje su taj dan bile sa mnom. One su drugi dan imale jake bolove. Normabel ti pomaze i da ti se misici opuste. Prvih par uboda ne boli ili vrlo malo boli, ali kako se blizi kraju bol postaje sve jaca. Ako imas 3-4 JS bit ce ti super i podnosljivo. Ako imas oko 10 i preko toga onda ces se malo znojiti. Ne brini se, sve ovo traje 2-3 minute. Luči me cijelo vrijeme pitao koliko me boli i govorio mi koliko jos ima do kraja. Na kraju mi je vadio zadnji folikul koji se malo sakrio, pa mi je rekao da treba probusiti dosta malih da dodje do njega i da ce to jace boliti. Kad punkcija zavrsi i bol prestaje. Staviti ce ti gazu unutra koju trebas izvaditi kad budes isla prvi put na wc. Mozes doci normalno obucena, obuci samo neku duzu kosulju, majicu ili vestu da se gologuza ne setas i ne zaboravi skinuti gacice prije punkcije!!! Hehehe

Ja sam dobila isto toliko gonala. Ja sam ga zezala u srijedu da je pronasao dobitnu kombinaciju za Slavonke, jer je i mojoj frendici dao isti protokol. Biti ce sve ok bubi!!!
    Posljednje uređivanje od crna ovca : 02.03.2012. at 06:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •