Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

moram priznati da zaista ne znam ništa o porastu neplodnosti, pa ne mogu ništa o tome napisati. ali to je posebna tema. i ne razumijem na koji način porast neplodnosti utječe na stavove oko MPO, osim što u nekim postovima čitam podtekst koji kaže "sami su si krivi".

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    moram priznati da zaista ne znam ništa o porastu neplodnosti, pa ne mogu ništa o tome napisati. ali to je posebna tema. i ne razumijem na koji način porast neplodnosti utječe na stavove oko MPO, osim što u nekim postovima čitam podtekst koji kaže "sami su si krivi".
    mislis ko sami su si krivi za naplodnost...??

ajoj ovo je prebolesno (ne prozivam tebe, samo me iskreno shockirala takva ideja)

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    mislis ko sami su si krivi za naplodnost...??

ajoj ovo je prebolesno (ne prozivam tebe, samo me iskreno shockirala takva ideja)

Na žalost, premalo je riječi u javnosti i o uzrocima koji dovode do neplodnosti osoba. Dio uzroka leži i u osobnoj odgovornosti kao što je promiskuitetno ponašanje ili korištenje neprimjerenih kontracepcijskih sredstava.

video

(ako nemaš želudac poslušati cijeli video, poslušaj oko 6. minute)

"nećete nikad čuti obiteljske liječnike o uzročno-posljedičnoj vezi neurednog, promiskuitetnog i nemoralnog seksualnog ponašanja prije braka i plodnosti kasnije u braku..."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •