maama prvotno napisa
Evo da se i ja javim s našim iskustvom. Već dugo pratim ovaj forum i zahvaljujući njemu, saznali smo za dr. Đinovića. Hvala Bogu i vama roditeljima!
Moj sin je imao skrotalnu hipospadiju te su mu bile potrebne dvije operacije. Obje smo obavili u Beogradu i nismo nimalo pogriješili.Prva je bila prošlog ljeta, a druga prije nepuna tri mjeseca. Sve je prošlo baš onako kako i drugi opisuju, da ne ponavljam.
Željela bih istaknuti ono što je nas vrlo uplašilo nakon druge operacije- naime, nakon skidanja katetera, već pri prvom mokrenju pojavila su se dva mlaza! Naravno da smo odmah pomislili kako operacija nije bila uspješna, jako smo se uplašili. Odmah smo zvali doktora koji nam je rekao da se ne brinemo te da će taj šav (jer puštalo je na šavu) zarasti.Tako je i bilo. Doktor mu je pišonju opet zamotao i išli smo svaka 3-4 dana na previjanje te je nakon nekih 15ak dana šav zarastao i eto- sve je ok. Imamo jedan lijepi snažni mlaz! Još me malo zabrinjava što još uvijek postoji mala oteklina, iako će sad već biti tri mjeseca od operacije. Je li netko imao takav slučaj?